Vilanova de Bellpuig - Revista satírica que surt quan pot

divendres, 11 d’abril del 2008

El cantautor de nova fornada Rodolfo Chikilicuatre actuarà a l'abril de l'any vinent en el tradicional concert de l'estelada.


Tot i que la Ramoneta, hores d'ara, encara ha de netejar bona part dels vasos que es van utilitzar el concert de dissabte passat, i a alguns encara els dura la ressaca, L'Astella ha pogut saber que la regidoria de joventut no perd el temps i ja s'ha posat a treballar en l'edició d'aquest gran esdeveniment, l'any que ve. Després dels resultats, però, ha decidit canviar l'orientació artística del que ja s'anomena Concert de l'Estelada i aposta per un nou talent de cara a l'edició de l'any vinent: el televisiu Rodolfo Chikilicuatre. El cantant vindrà acompanyat d'Andreu Buenafuente, que a banda de presentar el concert, obsequiarà el públic assistent amb un monòleg. Si la sequera no ha passat de moda, Buenafuente ja ha titulat l'espectacle "Als de Barcelona, ni una gota!" D'aquesta manera, el concert reivindicatiu per excel·lència servirà també per protestar contra les mesures que la Generalitat de Catalunya vol prendre per robar l'aigua del Segre i abastar la ciutat comtal. En aquest sentit, i per evitar els típics problemes a la barra, en que sovint no se sap qui porta més alcohol a les venes, si els de dins o els de fora, pel concert de l'any vinent només se servirà aigua. Segons l'organització i Unió de Pagesos "perquè no ens la prenguin, ens la bevem nosaltres!"

L'ajuntament confia que després de l'actuació al festival d'Eurovisió, Chikilicuatre sigui capaç de fer vibrar els vilanovins amb nous temes. El cantant del popular "Chiki-Chiki" ha confimat en exclusiva a L'Astella que tindrà a punt una versió del seu gran èxit en honor a la Mare de Déu del Lliri, a qui dedicarà una nova coreografia. Però Chikilicuatre només serà el cap de cartell d'un concert que podria comptar amb al presència d'altres artistes consolidats: segons sembla, l'ajuntament ja ha posat fil a l'agulla perquè Josmar pugui venir a recuperar vells èxits. L'estratègia de cara el 2009 doncs, és poder arribar a un públic més ampli que actualment, ja que els concerts organitzats fins ara se cenyeixen a captar espectadors d'entre 14 i 25 anys amb grenyes i samarretes de ratlles. Per això, el concert de Vilanova també canviarà l'horari i la ubicació. Si la junta de la Unió Esportiva Vilanovenca no hi posa ni traves ni inconvenients, l'esdeveniment se celebrarà al camp de futbol a partir de les set de la tarda. La intenció doncs, és aconseguir omplir el recinte amb un públic familiar. Per aquest motiu, i paral·lelament, l'organització no descarta activitats complementàries al concert, al més pur estil Radio Tele Taxi. Amb tants canvis, alguns ja han modificat el nom del concert... i sembla que es coneixerà pel Concert de la Cutrada.

42 comentaris:

Anònim ha dit...

UNO: EL TRULLOLITO.
DOS: EL ABRILIN.
TRES: EL HONESTITO.
CUATRO: EL CHESCOCOP.
BAILA EL VILACHIKI,BAILA EL VILACHICHI...EL VILACHIKI SE BAILA ASI. UNO...I TORNEM-HI...
La canço és Friqui a collons, però no em negareu que dona joc!.Entenc, que la Setmana Santa ja s´ha acabat,no?. PER FI TORNA LA DISBAUIXA!!!!.

Anònim ha dit...

De moment, molta disbauxa, no hi ha!!!
Seria interessant veure un monòleg del Buenafuente parlant del tema de l'aigua!!

Anònim ha dit...

O sigui, al final no ens prenen l'aigua del Segre? sinó que la prenen de l'Ebre? be, l'aigua sobra'n?
Ai... esperem que acabi plovent en abundància, i que hi hagi aigua per a tothom.

Anònim ha dit...

Bebe el Agua-Chiki, Bebe el Agua-Chiki
El Agua-Chiki se bebe así:

UNO: El Baltasar
DOS: El Montillita
TRES: L'aiguadelSegre
QUATRE: Mo'laFotran

Fan servir l'eufemisme "aigua de boca", enlloc "d'aigua potable" perquè així sembla més justificable un trasvassament ja que pretenen fer creure que és necessari per paliar "la set", quan l'aigua realment de boca no representa ni un 2% del consum.

Si el que volen és que no s'estanqui la indústria i el turisme metropolitans per la manca d'aigua, que pensin abans en com quedaran l'agricultura i la indústria de les terres d'on volen trasvassar l'aigua. Si no sempre ens toca rebre als mateixos perquè som menys i tenim menys força, i això no és precisament pensar "en sentit de país", com tantes vegades s'omplen la boca.

Ah!, i lo millor és allò de la nova cultura de l'aigua... Quan hagi passat tot això sabeu quan tornarem a sentir a parlar de la "nova cultura de l'aigua", doncs en la propera sequera!, perquè entremig ningú es recordarà de gestionar l'aigua amb sostenibilitat.

Mentrestant els polítics van ballant el Chiki-Chiki amb la nostra subvenció.

Anònim ha dit...

Deixant a part les opinions polítiques, i al entesos que entenen de tot i no entenen de res (jo dins d´aquest sac). He llegit alguns articles, de gent que realment sembla que "la toca bastant bé",amb el tema de l´aigua, i en concret, dos articles que et fan reflexionar bastant. En resum, el primer d´un xinès que ha fet un estudi i ha demostrat cientificament que l´aigua ens fa de fil connector amb el cel, i que si realment tots en posem a pensar,resar,cantar o suplicar per tal que plogui...doncs plou. L´altre,explica que tots els invents que l´home pugui fer per desviar el curs natural de l´aigua (trasvassaments,etc...),són "parxes", i que en definitiva, a la natura no l´enganya ningú.Espero, relacionat amb el Post, que Chikilicuatre guanyi aquest collons de concurs i la canço soni com més millor...almenys perquè plogui força. Salut i aigua ASTELLATS!.

Anònim ha dit...

...CONTINUACIÓ DE LA CANCÓ.
La Baila el Banyeta, la baila l´Anna crònica, la baila el Lalo i tambien la Ramoneta.Baila el Vilachiki baila el Vilachiki...i seguim.

Anònim ha dit...

Als que entenen d´informàtica.Ja he probat en dues ocasions enviar un correu a l´Ajuntament. Ho faig a través de l´apartat "Formulari".Hi deixes les teves dades i la petició que vols fer (He demanat mig milió d´euros). Total que em sembla que hauré de tornar a fer les peticions com fins ara: Cap a l´Ajuntament i a omplir la Sol.licitud amb l´Amàlia.Com a punt positiu, la consulta de les Actes dels diferents plens (Perfecte). Això si, no per iniciativa pròpia, s´ha de sol.licitar al Batlle.

Anònim ha dit...

TELEFONICA INFORMA: L´AVERIA DE L´ANTENA JA ESTÀ ARREGLADA, QUAN VULGUEU ASTELLATS, PODEU TORNAR A CONECTAR-VOS (Evidentment, el missatge l´he tingut de traduïr al Català).

Anònim ha dit...

Visca l'aigua!, visca el Barça!?!? Visca Livros e Revistas!!!
Ai, i Visca Vilanova!

lastella ha dit...

A partir d’ara mateix, hem activat la verificació de comentaris. Això vol dir que abans de publicar un comentari haureu d’escriure les paraules de la imatge que us surti, respectant majúscules i minúscules, i després escolliu una de les identitats que us proporciona el blog, la de Google, Open ID, Nom/URL o Anònim.
Això s’ha activat per evitar la publicitat barata i no desitjada que posen alguns robots informàtics.

Anònim ha dit...

S'ha fundat el Club de Fans de "Libros e Revistas". Donacions a la Caixa Catalunya de l'Anjua. Preu especial de subscripció per la Diada de Sant Jordi.

Anònim ha dit...

Que hi ha algú???
Que passa, que la gent no sap escriure les lletres??

Anònim ha dit...

Tranquil home, que no passa rés!. La gent som molt còmodes.Avui en dit tot ho tenim fet,esforç zero!!!. Això si,encara a l´igual que sempre queda la "bareta màgica", que és quan ens toquen la "butxaca"; llavors tot és mala llet i que si això, i que si l´aigua, i que si la mare que ho va parir, que si fumomal,que si ho haveu vist!!!. Mira per on, no tenia gens de ganes d´escriure quatre ratlles, i ja en porto 13...Uf, mal número. Au, a pendre pel cul a tots els conformistes...si és que tenim el que ens mereixem!!!(El renega!!).

Anònim ha dit...

tots sou uns fills de puta, me coagon SATANAS yo y el meu amic hack destruirem aquesta puta pagina web, y tots us anireu a prendre pel cul, aixo d'insultar a la gent no asta gens bé eeh...manteneu ??? aixi que , de aqui a 3 mesos, adeu a a la pagina...aa y si se pregunten com ho farem...pues, ya veureu xD...tot es possible

"The Invisible Hacker"

Anònim ha dit...

Òstia, que ben parit lo Hacker invisible!!...de paso,destruïu la pàgina de la Cope,i totes les que us trobeu pel mig. Agafeu els vostres ordinadors i també els trinxeu; que no quedi rés!!!.Serà l´apocalipsis Final.

the invisivle hacker ha dit...

e tu k u dius amb serio o no fll d pta?

the invisivle hacker ha dit...

ja keden menos hores per l'apocalipsis km diu akll fll de puta

the invisivle hacker ha dit...

eeeeeeeee k no hi ha ningu amb aquesta merda pagina k no knteste ningú

Anònim ha dit...

jo ajudo al senyor hacker a destruir la merda pagina ki s'apunte

Anònim ha dit...

axi m'agrade home km mes serem mes ve ens u pasarem. vnga va ki s'apunte?

Anònim ha dit...

e jo sc nou amb akesta pagina i la veritat es k no esta gaire kurrada!!!!! eps nois jo boto per k la pagina akesta sen vagi a la merda.i tu chikilicinco vesten a un altre lloc a cantar k no serveixes x res e tio.kina merda lletra, te mereixes k te tirin pedres imvesil

Anònim ha dit...

eeeee k sapigueu kjo el invisivle hacker estic fabor de l'entena.visca l'entena i k els donguin a tots pel cul els k no estiguin a fabor. VVVVIIISSSCCCAAA LLL'''ENTENNAAAAAAA!!!!! cobertura jaa!!!!

Anònim ha dit...

home k es destrueixi akesta pagina vale pro vsca l'entena no seeeee... Pro es igual si tu dius visca l'entena visca l'entena i no sen parli mes ets el idol invisivle hacker ttm!!!!alcalde sisplau fica l'entena i k els k stiguin en contra k els donguin pel cul

Anònim ha dit...

axi m'agrade mariposon no se ki ets pro me caus b kabron

Anònim ha dit...

tns raó are ames de ficar el anonim are també ficare un nom eee tu invisivle hacker te vui coneixer m'agrade la manera de pensar teva pro una cosa la pagina val mes k la deixem estar nooo?weno lo k tu pensis xiket

Anònim ha dit...

no se pro s k man akalentat molt hbs nestic fns als collons de tot tio. m'agrade k tuneixis ami tio.

Anònim ha dit...

d res home amí també mas kaigut b noi

Anònim ha dit...

e xikets xro k us penseu. akesta revista es per dir koses no per anar amenAsant. i s'apigueu una kosa i akesta va per tu invisivle hacker l'antena no es te de ficar produeix canser i surten grans a la pell i agafes febra i te pots morir i pots agafar una pulmonia. osigui k fora entenes

Anònim ha dit...

sii i te deixes unes coses!!!també te pot atropellar un cotxe i també te poden caure les dents i creixerte el nas si no pares de dir mentides carallot toto el cul me cago en tun pare invesil d merda fill de puta. si me n'antero de ki ets te fotre la entena pel cul i allabors si k te surtiran grans i tambe el coolons per la boca te surtiran imesil!!!!!!!!

Anònim ha dit...

va calle home aixo es el k man dit tio i no m'insultis k no saps un testas ficant. jo estic contre l'entena i are tu pensa el k bulguis xiket.k tu no me koneixes. ja poks k saven ki sok i no te n'anteraras mai te puc insultar pro no me done la gana u entens. jo sok el super TOTO i tu no pots fer res amb miii!!! u entens?

Anònim ha dit...

tu si k u entendras aviat imvesil mimporte une merda el k pensis tu no ETS un super toto lo k ets es un SUPERTONTO I VESTEN A LA MERDA IMVESIL... kalle ja k no vals la pena gallina. i si no t'agrade k te diguin puto varato apuget el preu i aki aig akavat amb tu karakul

Anònim ha dit...

Òndia! feia díes que no voltava per aquí, però amb el que he pogut llegir, me'n torno per allà d'on he vingut. Ni a l'infern es diuen tantes paraulotes amb tan poques frases, i jo, comparat amb aquests hackers de l'idioma, soc sant de sants, que Satanàs em perdoni!
Apa, desfogueu-vos, fills de ... meus, segur que no!
Banyeta.

Anònim ha dit...

Bé, mirant l'hora de publicació de tot aquest reguitzell de "comentaris" darrers està clar que es tracta d'algun infeliç que com que no l'escolten a casa seva perd el temps d'aquesta manera. Desitjo que l'estupidesa continui treient-la només per la boca.

Anònim ha dit...

És el perill que té la Llibertat total d´expressió, o més ben dit, el que alguns creuen que és la llibertat (la seva, evidentment). També podem comprobar l´efecte que té la provocació: de 15 missatges passem a 35 (això si, fins als 33 una conversa-chat entre el "hacker" i el "Super-toto". Aquí us deixo l´antídot més senzill: L´INDIFERÈNCIA. Fixeu-vos després del primer missatge respost al "Hacker": és posa nerviós i en fa 3 més...i qui cau en la temptació, doncs el "Toto". Per la meva part, cap dubte en continuar escrivint i raonant sobre tot el que s´exposi. Aquesta pàgina i la gent que hi col.laborem no té cap culpa de que dos crios no sapiguin opinar sense insults,i els utilitzin com a últim argument (molt fàcil). Recordeu, més fàcil l´antídot,je,je,je.

Anònim ha dit...

Ui!!!!!!!
Com està el pati!
Voleu dir que no és el mateix de crio....?o bé sols un provocador per veure qui cau en el parany i és deixa descubrir,qui no...qui parla de l'antena...qui no....
Bé espero que tota la mala baba per fi hagui sortit i torni tot a la normalitat...
Però cobertura ja! no ho deien també els de l'antena?Que no en volien de totes les companyies?
Quin pais nois, que no ens entenem ni parlant la mateixa llengua.

Anònim ha dit...

Buf! Quants dies que no m'hi posava i ara que ho faig, em trobo amb això!
Als de l'Astella: no podríeu activar també la verificació de comentaris per evitar que un parell de niñatos desvirtuïn aquest blog?

Anònim ha dit...

Jo crec que aquest crio, perquè segur que es un de sol, no es ni tan sols de Vilanova!

Anònim ha dit...

Si que és de Vilanova, hi ha nascut: hi ha viscut tota la vida, però no se l´estima gaire o gens, i el més trist, és que tampoc s´estima als que hi viuen ni a ningú, només s´estima a ell i a la seva moto; tampoc sap el que és estimar, i com que és sent impotent, utilitza l´insult i l´anarquia (no sap ni ni el que és). Cada dia, l´Astella és la primera pàgina que obro quan encenc l´ordinador.Ho faig per tenir un vincle amb el meu poble, un vincle amb els Vilanovins. M´agrada opinar sobre el que és cou. M´agrada fer-ho de forma satírica i de forma seriosa.Us animo a fer el mateix, i a continuar opinant sobre el que vulgueu. Ja hem perdut moltes coses bones a Vilanova, una d´elles el Som-hi, i l´Astella crec que és un bon punt d´opinió. Bona nit Astellats!.

Anònim ha dit...

Si que és de Vilanova, hi ha nascut: hi ha viscut tota la vida, però no se l´estima gaire o gens, i el més trist, és que tampoc s´estima als que hi viuen ni a ningú, només s´estima a ell i a la seva moto; tampoc sap el que és estimar, i com que és sent impotent, utilitza l´insult i l´anarquia (no sap ni ni el que és). Cada dia, l´Astella és la primera pàgina que obro quan encenc l´ordinador.Ho faig per tenir un vincle amb el meu poble, un vincle amb els Vilanovins. M´agrada opinar sobre el que és cou. M´agrada fer-ho de forma satírica i de forma seriosa.Us animo a fer el mateix, i a continuar opinant sobre el que vulgueu. Ja hem perdut moltes coses bones a Vilanova, una d´elles el Som-hi, i l´Astella crec que és un bon punt d´opinió. Bona nit Astellats!.

Anònim ha dit...

De l'Apocalipsi ja en parlava la Biblia,el Gran LLibre.
Tornados,terratremols,tsuanmis potser no hi som tan lluny del dia final.
No ens enfadem!
Siguem tolerants!
Que de tan i en tan en surt algun que fa un estirabot i ens enreda la troca.

Anònim ha dit...

Bona Nit Astellats: Com cada dia, primer l´Astella, i després...bones notícies:SEGONA CURSA DE LA GUINEU, EL 8 DE JUNY!.Ja m´estic entrenant per poder-la fer. Venga, ànims i a córrer, n´hi que sigo caminant una mica ràpid, tots podem fer 10 quilòmetres. El recorregut em porta a la memòria quan el Sr. Josep Maria ens entrenava al més pur estil "Rocky Balboa"...fins als tres ulls (quina aventura)!.

Anònim ha dit...

Ei Astellats! ja que heu tret el tema, podeu visitar el web
http://cursaguineu.ppcc.cat per inscriures!
Apa salut i bona cursa!