Vilanova de Bellpuig - Revista satírica que surt quan pot

dilluns, 3 de setembre del 2007

PROGRAMA FESTA MAJOR 2007

ACTES RELIGIOSOS

  • Per concentrar l'assistència espiritual i omplir el recinte eclesiàstic, enguany les tres misses (dels Sants Màrtirs, dels Difunts, i de la Verge del Lliri) s'oficiaran en sessió única el dijous a les 9 del vespre. Oferta 3x1 de sermons i hòsties.
ACTES SARDANISTES
  • Hi hauran sardanes el divendres a les 12 del migdia, a les 5 de la tarda, a les 10 del vespre, a missa de dotze, al pregó de festes, el dissabte a la una, a les 6 de la tarda hi haurà el concurs, ballada de vespre a les 9, sardanes a la lluna a les 12 de la nit, el diumenge a les 12 ballada matinal, al descans del partit de futbol, a les 6 de la tarda, el dilluns a les 10 ballada infantil, i a les 7 de la tarda sardana de fi de festa.

ACTES NO GAIRE RELIGIOSOS


Dimecres, 5 de setembre
  • A les 12 de la nit repartiment porta a porta del nou número de L'Astella, edició paper, a càrrec del mateix equip de polonesos subcontractats i amb condicions laborals precàries. Es prega no destorbar-los i deixar-los fer la feina.
Dijous, 6 de setembre
  • A 2/4 de 10 del vespre Pregó de Festes des del balcó de l'Ajuntament a càrrec del regidor de festes amb el títol: “Cada any i cada moment, la Festa Major et sorprèn!”
  • A les 12 de la nit, concert amb l'arxifamós i reconegudíssim grup AYAHUAFCH SUPRA. A la Plaça Catalunya s'hi instal·larà l'hospital de campanya de la Creu Roja per possibles incidents ja que es preveu una allau humana de públic.
  • A la mateixa hora, i durant tot el concert, 1r Concurs de Velocitat de Cambrers a la barra de L'Esclat. S'intentarà batre el rècord establert de servir 2 cerveses de canya en 25 minuts i 12 segons.
Divendres, 7 de setembre
  • A les 11 del matí, Cercavila amb els grallers, geganters i altres capgrossos. Es recorda a qui vulgui fer de cap gros que almenys el tinguin posat un mínim de deu minuts seguits per poder fer les fotos.
  • A les 6 de la tarda, tirada de bitlles. Com a novetat, entre tirada i tirada, els jugadors aniran pujant paret de les obres de la residència, a veure si la cosa avança.
  • A les 8 ball de tarda amb l'orquestra MUGRONS, reconeguda pel seu ampli bagatge i -tot i el nom saltataulells- la seva fidelitat reconeguda envers el nostre poble.
  • A les 12 de la nit concert i ball amb la mateixa orquestra.
  • A 2/4 de 8 concert pel jovent amb el grup BONDIA.
Dissabte, 8 de setembre
  • A les 11 del matí, Primera Concentració de Quads a la Plaça de l'Anjua amb tots els aficionats locals, si no s'hi cap s'anirà ocupant tot el Carrer Vell. Serà el primer acte del nou Club Vilanovenc “No Facis el Pato i Compra't un Quad!”
  • A les 8 de la tarda ball amb l'orquestra romanesa TRANSILVANIA I LES DRACULINES, amb refrigeri de suc de tomata a la mitja part.
  • A 2/4 de 10 del vespre a la Rambla gran CORREFOC SOSTENIBLE, on cada participant haurà de portar la seva pròpia bengala.
  • A les 12 de la nit ball amb l'orquestra del dia.
  • A les 10 del matí, concert pel jovent que encara estigui despert amb el grup LA PANDA DEL TRACTOR GROC.
Diumenge, 9 de setembre
  • A les 12 del migdia, gran partit de futbol en commemoració del 90è aniversari de la UE Vilanovenca. El partit es jugarà a la gespa del cementiri amb les velles glòries de la història del club contra les joves promeses de l'actual plantilla. Els joves sortiran amb 2 gols d'avantatge ja que és molt possible que estiguin en pitjors condicions que els contrincants.
  • A les 7 de la tarda ball amb l'orquestra LA MARINA ME L'EMPINA
  • A les 11:00 de la nit i fins a les 11:02 espectacular Castell de Focs.
NOTES:
  1. Des de l'Ajuntament preguem engalanar els balcons (que nosaltres ja netejarem l'aigua de les piscines).
  2. Venda de palcos a la secretaria de l'Ajuntament. Els més propers a l'escenari disposaran de lloguer per minuts amb màquina expenedora de fustes.
  3. Si no voleu comprar les bengales pel correfoc, aprofiteu que a l'última cançó de l'orquestra del divendres n'acostumen a donar de gratis.

18 comentaris:

Anònim ha dit...

aquest programa m´ha posat "gallina de piel". Això es una festa major "INNOVADORA" si senyor. Visca la imaginació.

Anònim ha dit...

em referixo es clar a la original, no la de la estella. Es que la festa major cada any es supera.

Anònim ha dit...

Pos a mi m'ha agradat lo del CORREFOC SOSTENIBLE amb les bengales que donen al concert de dissabte!! je je
Molt bo!, un altre numero de l'astella per la festa major? genial!

Anònim ha dit...

Pel que sembla aquest any ens haurem de pintar els cotxets de xoc a l'oli!
jejejejeje també podem fer-ne una versió innovadora com el programa original!

Anònim ha dit...

Vinga, jo proposo que el Gómez ens deixi pneumàtics de bicicleta, ens hi folrem i apa, castanya va castanya ve.
Sempre hi haurà el que es farà tunning.

Anònim ha dit...

Oh! i això perqué encara no s'ha acabat de filtrar "el monument" tan guapo que l'equip de govern vol posar al camp de futbol!
servirà molt per cel.lebrar els 90 anys de la seva fundació!

Anònim ha dit...

S'ha de reconèixer que servirieu de guionistes de la serie més conyona que hi pugui haver.

Anònim ha dit...

Home els polonesos i extrangers en general el que no guanyen per preu ho guanyen per hores......ningú d'aqui pot fer tantes hores com ells,porten un altre ritme.Després encara els queda temps per agafar unes bones turques.

Anònim ha dit...

Diuen que un grup alternatiu organitza un concurs de baixada de cotorres de l'arbre de l'anjua, guanya qui més n'agafi i el premi és una gàbia per guardar-les i gaudir del seu cant melodiós....
Us hi apunteu??

Anònim ha dit...

Ah!! un altre concurs dels alternatius consistirà en una competició entre bebedors d'aigua i guanyarà qui pugui engolir gargamella avall tota la que es malbarata en regar els jardins municipals. Premi: un passi per les piscines la temporada vinent.

Anònim ha dit...

També hi a previstes activitats per que hi participin els diferents "locals de joves" de la localitat.
Estigueu atents...les anirem explican!!

Anònim ha dit...

I per als més petits? Us heu lluït més encara que en el programa sempitern. Quines activitats teniu previstes per a ells? Mireu que, sino, es buscaran un local també per a poder gaudir de sessions de titelles i ballar al so dels Pitufos maquineros!

Anònim ha dit...

Si diu que hi ha d'haver 7 bandes vermelles i les demés blanques.
la 1ª i l'ultima vermelles,a conjunt amb els colors de Vilanovenc.

Anònim ha dit...

Arribat el gran dia, amb el gran concert de festa major, davant de cal Gasol!! amb el gran grup..., ...no men recordo del nom, però es un gran grup, i amb el showman Flash Jaume de l'Esclat.
Ens veiem allà!
PD: Visca la U.E.Vilanovenca

Anònim ha dit...

Quina baixa participació!
Tothom fent "aurelletes",canalons i estofats.
Que no ens empatxi res!
BONA FESTA MAJOR!

Anònim ha dit...

I el nou número de l'Astella que havia de sortir?

Anònim ha dit...

que és aquest monument commemoratiu del furbol?

Anònim ha dit...

ooooooooooooooooooooooooooooo
molt bona us animo a continua i continueu tan secrets com fins ara,(tot i que jo magradaria saber qui sou). la festa major mancantat em sembla que seria mes divertida que la actual, bueno que la actual i que la festa major que tenim desde que jo recordi k no es molt pero com a minim uns nou anys. llavons tenia l'edat en que ja no troves divertida la festa major, es l'edat que no vols anar als caps grossos. l'edat que vols surtir a les 12 i fer fins les 4 perque els pares no et deixen fer mes tard. pues a aquesta edat no trobes divertida la festa major perque tu surts de casa tot mudat i arrives al poliesportiu i et trobes el padri la padrina el papa i la mama .i quan veus que la padrina acava de balla i marxa mires el rellotge i es l'hora d'ana a dormi. total que la festa major provova el mateix efecte k els matalassos flecs. un , dos, tres, a dormir.......... ggrrr grrr grrr