Vilanova de Bellpuig - Revista satírica que surt quan pot

dijous, 13 de desembre del 2007

"El Cor" es queda sense director


Deixa l'equip el director de l'exitosa i duradora telenovel·la "U.E. Vilanovenca: El Cor de la Vila" –amb més de noranta anys continuats d'episodis- . Segons fonts internes al rodatge de la telenovel·la, aquest abandona el plató verdejat de Vilanova per començar a rodar una sit-come, el títol de la qual serà "Entre todos me mataron y yo solo me morí".
En declaracions del productor de la sèrie, el Sr. Ignasi Capdevila, s'entreveuen que els motius de la destitució són que l'afluència de públic al plató disminueix cada setmana i es veu sèriament compromès el pressupost de la producció, "només hi havia dues sol·lucions: o fer pagar entrada a partir dels 6 mesos (edat en que els nens ja comencen a ser deslletats) o buscar un director que cobrés menys."- paraules textuals. D'altra banda els responsables de relacions públiques, imatge i bones pràctiques de la sèrie, el Marcos i el Macano, han declarat que no donava una bona imatge ja que es passava el rodatge fumant i cridant contínuament males paraules, "una actitud totalment inacceptable per a la nostra productora", han afirmat.
Dins dels camerinos l'ambient també està caldejat. Els actors més afins al poble han al·legat, molestos, que el director i el guionista cada cop els donaven menys text. Fins hi tot, segons ha afirmat a L'Astella un jugador que prefereix restar en l'anonimat i que viu a cal Bergonet, "hi ha capítols on ens veiem obligats a fer de simples figurants per exigències del guió". La resta d'actors tira pilotes fora.
Acualment ja s'ha reprès el rodatge amb un nou director que espera redreçar les audiències i les relacions dins dels camerinos. Ningú dubta que aquest sí que arribi a menjar-se els torrons, ja que les botigues en van plenes i no tindria cap mèrit.

20 comentaris:

Anònim ha dit...

JiJiJi!!!!

Anònim ha dit...

Perdó... HiHiHi... Ay! Com es riu en català?

Anònim ha dit...

Jo diria que en català seria més correcte hi hi o he he, que ji ji!
Un gran post Astelles!

Anònim ha dit...

Bé,no em queda clar si és pels fets ocorreguts o per coses que els que no anem al futbol no sabem o no entenem.
Sigui com sigui que els que sustituexin dits srs.,perquè sempre se'ls ha tractat de srs,actuin d'altra manera,més oportuna en cada situació.
Que els canvis si son per a millorar son bons.
Qui els ha sustituir?

Anònim ha dit...

La veritat és que a mi no m'importa gaire qui dirigeixi l'equip o deixi de fer-ho. El que m'agrada realment és anar al camp i veure jugar el jovent del poble. Que em facin gaudir, però sobretot que ells gaudeixin! Que per això és diu U.E. Vilanovenca!

Anònim ha dit...

Des de l'anonimat us faig arribar a tots els bloggers esporàdics o assidus d'aquesta pàgina ara estimada ara oblidada els meus desitjos per que tots tinguem l'any 2008 que esperem . Apa, a gaudir de les festes i ... disfrutem de la Vida!!!!

Anònim ha dit...

Si ,que el 2008 ens dugui el que més falta ens faci.....
Diners per la Residència-Centre de Dia.(o el 2009,2010,......mentre sigui en aquesta legislatura o .....empenyorats fins el 2025).
Entrenador bó pel futbol,(bó eh?) Junta ,jugadors(locals o...)i diners per pagar tot-hom.Han d'estar contents tots(sino malament)(sobretot molts sopars...)
Gent per participar en el Poum,interés, per descontat(o per suposat..)(Per cert d'això en grans quantitats (ves a saber qui les gastarà!)
Un poble arregladet..(ni hi ha que ja li tenen prou..)Rodant una mica per altres pobles podem obtenir idees.(Sense moure'ns d'aquí és ben dìficil).
I sobre tot molta gent ,que com més serem més riurem(..o sols riuran els de sempre,ves, és normal, hi tenen tanta pràctica...)

Anònim ha dit...

Aquesta història del "Cor" sembla una mica l'història de l'Astella, que sense director potser no s'ha quedat, però el que es diu actors actors, gairebé ni terciaris, vaja. Aquests "culebrones" ,ja ho diuen: "como la vida misma" tu!

Anònim ha dit...

Sembla que entre uns i altres estan una mica boicotejats els de l'astella.
De trets per la "culata" sempre en surt algun.

Anònim ha dit...

Boicotejats o no, jo encara hi estic "enganxada", si bé sense tant estrés de segons quines setmanes que la cosa arribava a la paranoia!

Anònim ha dit...

Sí, aquestes coses passen... N'hi ha que entren i surten, comencen i acaben, sense més ni més ... ara m'interesso, ara no, i em quedo tan panxo... Jo, es que això ho admiro, perquè , ves per on, faig tot el contrari, em dic bah l'astella ja no és el que era, deixaré d'entrar-hi i tal i qual, i què faig? doncs continuar! Ah, que hi estàs enganxat, diran! Però no , és per solidaritat amb els de l'Astella, perquè d'acord o no amb els seus articles, em fa pena si aquesta pàgina es queda sense ressó!
I totes aquelles setmanes de paranoia, però si van ser boníssimes, amb les seves polèmiques i tot. Enfí, n'hi ha que no tenim cura i pringuem amb les nostres pròpies paranoies...

Anònim ha dit...

i ... Senyors/es de l'Astella.. Quines previsions teniu per/de l'any que està a punt de nèixer? Aquest 2008?

Anònim ha dit...

Més que previsions,ens deixarem arrossegar pels esdeveniments siguin els que siguin.
Val més anar a favor de la corrent que a la contra.
S'ha de tenir confiança en la vida!
Que tinguem bona sortida i millor entrada!

Anònim ha dit...

Sí, totalment d'acord amb la confiança en la vida, però si tothom sempre hagués seguit la corrent , encara estaríem en un estadi molt primitiu... tot i que, ara que ho penso, molt avançadets no és que estem... però, tot i així, els invents útils, els grans descobriments han estat possibles gràcies a persones que sovint nadaven contra corrent i eren uns pàries per a la societat que els tocava viure ... això i tot, que n'és de reconfortant de nedar a favor... deixar-se portar com un brí de palla a mercè del fluir tranquil de les aigües, o del remolí potent de la convergència dels fluids, o de les corrents més etèries de l'aire dolç del temps clar, o de les revolades furioses i gemegants dels temporals glaçats ...
uy! méstic deixant portar... o sigui, què serà millor per aquest any, deixar-se portar, o corbar l'esquena per afrontar el vent que vbé de cara? Ostras, ara no em decideixo... bé, tinc tot un any per endavant per fer-ho... això és lo que té de bò començar de nou!

Anònim ha dit...

Ups, que em descuidava! Bon Any o...

Anònim ha dit...

Doncs res millor per anar a contra corrent que començar l'any fent el que fa i ha de fer tothom: un bona festa, uns bons vestits, tots cap aquí, tots cap allà, els dotze grans protocolaris, els petons amb qui no et parles durant la resta de l'any, i anar tirant!

Anònim ha dit...

Cordereeeets! Esteu ben empatxadets? Que el tió ja no caga!
Corderets! Esteu ben rebotidets? Que l'excès es paga!
Cordereeets! esteu ben amagadets?
Que el gener ja vé!Que el gener ja es aquií... 10,9,8,7,6,5,...

Anònim ha dit...

Mecaxist en la mar!
Algú havia de pensar en la costa de gener ,que la majoria no deixem ni al febrer....
Amb els quilets que sense fer gaire fred se'ns han acumulat com una roda al voltant de la panxa,i sense menjar no sabem estar...
I delirosos ja ni ha que pensen en carnestoltes,no sé quand cau enguany..que ens hi agafin confesats.
Ni hi ha que és moren de fam,i ni haurà que és moriran de un fart.
esperem que no sigui de verdura i planxa.....
Salut i bon any amb els cicles que s'inicien,fartaneres,regims,més fartaneres,complexos multiples perque si pensensu amb els que no ho poden fer,de menjar vull dir...
Veure menjar,sembla que tot s'acabés aquí..

Anònim ha dit...

Què li darem
en el nen d'Etiopía,
al de l'Irak o de l'afghanistan?
Què li darem
a tots aquells que ploren,
les nostres restes del fart de Nadal!

(Chorus en plan de l'orni):
Ra tatantan
que les figues són verdes
Ra Tatantan
que ja maduraran
Si no maduren
el día de Pasqua
maduraran
en el día de Rams!

Què li darem
al ferit de les bombes
què li darem
Ho saps tu, ho sé jo?
N'hi ha que diem "això no és feina nostra!"
D'altres tanquem els ulls a tot això!

Ra Tatantan
quan les figues madurin
Ra Tatantan
qu'ens trobin confessats
Si no ens enxampa én el día de Pasqua
Ja ens trobarà en el Día de Rams!

Anònim ha dit...

sols falten compleços de culpabilitat!!!!!com si naltres poguesim fer res en tots aquests paisos.