Vilanova de Bellpuig - Revista satírica que surt quan pot

dimecres, 28 de novembre del 2007

EL "C.O.R.V."

Una nova organització es reivindica

La revista L'Astella ha rebut en els últims dies i reiteradament el següent missatge adreçat a tots els vilanovencs. Després de debatre llargament sobre la conveniència de fer-ho públic o no, ens hem decantat per la primera opció:

" Reunits en sessió sumaríssima, un grup de fills de terra vilanovenca hem decidit unir les nostres forces en una organització fonamentada en la lluita, l'acció i el compromís. Sota les sigles del Comando Organitzat Revolucionari Vilanovenc ( C.O.R.V.) estem disposats a combatre coratjosament fins al final per tal d'aconseguir els nostres objectius. Aquests reposen sobre tres eixos:

1. La plena sobirania del territori vilanovenc.

2. L'agitació sociocultural revolucionària.

3. La igualtat de drets i oportunitats entre tots els membres de la nostra vila.


Queda, doncs, constituït el C.O.R.V., les accions del qual seran reivindicades a través d'una comunicació a aquesta revista. El C.O.R.V. ens mostrem convençuts de representar la voluntat popular i plenament legitimats per començar ja a emprendre les nostres accions. El C.O.R.V. s'autodissoldrà quan hagi assolit plenament tots els seus objectius.


Lluita i Acció!

C.O.R.V. "


26 comentaris:

Anònim ha dit...

la enhoravona per aquesta iniciativa. Anim i llarga vida al corv (en vistes d'uns ovjectius difícils d'assolir).

Anònim ha dit...

Aquest passat diumenge dia 4 de novembre, la majoria de la gent que van estar al camp de futbol, on es tenia que disputar el partit entre l’ U.E. Vilanovenca i el C.F. Rialp, van poder presenciar un més que lamentable espectacle i no ho diem pel joc que van desplegar els dos equips, sinó per l’actitud principalment de dos persones o dos senyors, que en aquells moments, no es van comportar ni com a persones ni com a senyors i més si tenim en compte el càrrec que ocupen dins del futbol del nostre poble.
Es tracta del president de l’ U.E. Vilanovenca, el Sr. Ignasi Capdevila Andrés de ca l’Unclet i el que semblava el seu guardaespatlles Sr. Josep Mª Rovira de cal Cabalé del Pigat.
Pel que es va veure i es va poder sentir, i pel que ens van explicar mes àmpliament els afectats, aquest dos senyors van fer fora a crits, empentes i cops de porta
- sense pràcticament deixar-los parlar - a un grup de joves del nostre poble, amb l’excusa de no pagar l’entrada per veure el partit.
Resulta que aquests joves, no acostumen anar sempre a veure el futbol, però les vegades que hi han anat mai els havien dit res per pagar. Tot al contrari, sempre els han deixat passar i, curiosament, aquest diumenge un membre de la junta els havia convidat a entrar.
Pel fet de ser membres de la junta, no els autoritza a l’incorrecte tracte donat a gent del nostre poble.

Segur que hi havia millors maneres de fer-ho.

Anònim ha dit...

Com de tots és sabut,depen de quin jovent fa les coses, cau en gracia o no.
Potser dits senyors s'havien passat un pel amb la copa i el puro,resultat, o be és crida als contraris, al arbitre ,o a qui menys et vol plantar cara.
Trist espectacle.
Però si resulta que als possibles fans del Vilanova,s'els tracta d'aquesta manera,poques ganes els quedarà de tornar-hi.
Que sapiga no hi ha gaire augment de socis,i de jugadors s'en busca fora.
Potser acabaran jugant els de la junta i prou.
D'espectacle ja han demostrat que en saben fer.
1 a 0 a favor de la junta,més ben dit dels 2 membres que van mostrar el que sabien fer .
Si aquesta alta capacitat de convenciment la tenen en tot,Vilanova a Primera,amb gent de primera,o més ben dit DEPRIMENT.

Anònim ha dit...

Carta d’un testimoni dels fets al President de l’U.E. Vilanovenca.
Sr. Ignasi Capdevila, en la actuació seva, d’aquest passat diumenge, vostè sembla tenir un problema de visió i de tacte, el qual si no el percep o no el soluciona, l’inhabilita per ocupar el seu càrrec.
Per uns moments, vostè i el seu ajudant s’han posat en la pell d’aquests joves ?
Vostè s’ha parat a pensar com es sentiria si algú de la junta i des del mig de la graderia, cridant com un desesperat, li digués: TU! fora que no pagues! ; TU! fora que ja ets prou grandet! , i a empentes i davant de tothom el fes fora del camp ?
Vostè s’imagina què podia haver passat si aquests joves, amb els lògics arguments que sembla els emparava, s’haguessin defensat i comportat com vostè i el seu acompanyant ?
No creu que hauria estat un comportament més assenyat si vostè o qualsevol altre membre de la junta hagués anat a parlar correctament amb ells i , per exemple, els hagués dit: “Mireu nois: com que ja sou majors d’edat, a partir d’ara us podríeu fer socis o pagar entrada per tal d’ajudar el club” ?

Sincerament, no creu que hauria estat millor així ?

Anònim ha dit...

No sabia res del que va passar al camp de futbol aquell diumenge. Em sap molt greu de veure com gent adulta es comporten com a salvatges. No crec que sigui una actitud tolerable en cap circumstància i més encara, si ve de part d'algú que ostenta algun càrrec.
Si és aquest el model que han de seguir els joves, anem llestos!
Prou que se'n sortirien millor si tractessin els altres amb educació i cortesia!

Anònim ha dit...

Pues a l'ùltim Plé el sr. alcalde i el regidor d'esports quand se'ls va interrogar sobre aquests fets van dir que l'Ajuntament no tenia coneixement que hagués succeit res.
Haurem d'anar al futbol si volem veure reality sow associats a l'esport.

Anònim ha dit...

Aquí es critica molt al dos membres de la junta, però, qui eren aquest joves? ningú a dit res dels seus noms? Algú o sap?

Anònim ha dit...

A mi m'ha arribat que eren, entre d'altres, el Josep Bustos i el Portella.

Anònim ha dit...

Trucant, trucant ... quina és la vostra missió comando C.O.R.V.?...Stop... Podríeu esbrinar els fets ocorreguts en el camp de futbol.... stop... Quina és la vostra revolució?... stop... i tallo.

Anònim ha dit...

Parlant amb alguns d’aquest joves, i recordant fets anteriors, dona tota l’impressió que el tema de pagar va ser com una excusa ja que la cosa sembla que ja portava cua.
Resulta que aquests joves els van enxampar al camp en dues ocasions sense permís del president, ja que aquest no els hi deixà la clau per poder jugar -i si en canvi la deixa a molts altres.
En les dues ocasions, aquest joves no trencaven res, no malmetien les instal•lacions, simplement jugaven a futbol entenent - com es lògic- que el camp és un equipament municipal i ells ,com a gent del poble, també hi tenen dret.
En la primera ocasió, ja fa uns dos o tres anys, el Sr. Ignasi Capdevila els volia fer fora perquè ho deia ell, sense argumentar un perquè raonat i coherent. Veient que no se’n sortia amb la seva, va anar a buscar reforços en les persones de l’agutzil, el jutge i un membre de la junta (com si no tinguessin res mes important a fer) , però ,com que l’argument era més del mateix, els joves continuaren jugant fins que lamentablement van fer venir dos vehicles dels mossos d’esquadra, com si es tractes de uns delinqüents que van aconseguir fer-los fora del camp.
La segona ocasió va passar tres quarts del mateix.
Resulta que un o dos dies avanç del diumenge citat dels fets, als nois els agafar ganes de jugar a futbol, i al Sr. Ignasi Capdevila no li donava la gana que ho fessin, argumentant que ell era el president i que no es podia jugar. Els joves, raonant-se que ells també son del poble i que entre altres coses, amb els seus cotxes i motos contribueixen a pagar impostos per mantenir el camp, van decidir de continuar jugant a futbol.




El Sr. President, amb no massa bones paraules per als joves, va marxar emprenyat.
Pel que es va poder veure i sentir el passat dia 4 novembre, dona tota la impressió que el president, prepara i espera la seva revenja, confiant retrobar-los un diumenge de partit!
Penós , Sr. Capdevila, molt penós el seu comportament davant de tothom , intentant fer quedar en evidència als joves.
No ho veu que els que van quedar en evidència són vostè i el seu ajudant ?
Vostè no hauria de imposar la seva autoritat amb violència a base de crits, empentes i cops de porta a la gent d’aquest poble.
Que no ha estat mai jove vostè ?

Amb el seu càrrec, es tindria que controlar mes, hauria de donar un bon exemple d’esportivitat i donar llum i no fum.

No ho creu així ?

Anònim ha dit...

Com sol passar és nomena algú per un carrec i és pensa que tot li està bé i tot està al seu servei quand és just al contrari.
Es pot dispensar si no hi ha ningú millor

Anònim ha dit...

La veritat és que estic llegint des de fa un parell de dies tot el rebombori que s'ha muntat amb els fets ocorreguts al camp de futbol i qualsevol persona que ho llegeixi pensaria que es va muntar un bon sidral.
Resulta que jo aquell citat dia era al camp de futbol com sempre animant l'equip del nostre poble i no vaig ni veure ni sentir les empentes i crits que es citen en aquest blog, es més, pel poble tampoc he sentit cap comentari de l'incident en questió i això que em considero una persona informada del que passa a la nostra vila. No serà que s'està exagerant el que en realitat va passar?? no seria el primer cop que passa un incident i cada cop que s'explica la bola és més grossa.
Un altre fet que em fa creure que no va ser un incident tant greu es que aquest diumenge (dia 2 de desembre) un dels citats (com a agredit) en un post anterior era al camp tant tranquil gaudint del partit i dels gols que hi va haver.
No creieu que si se'ls va fer fora de tant males maneres no s'ho haurien pensat una mica més abans de tornar al camp de futbol??

Una altra cosa que m'agradaria aclarir, es que no es deixa les claus del camp de futbol a tothom que les demana menys a aquest joves.

Anònim ha dit...

tot be d k un dia estavem jugant un rapid al camp d futbol i ens volien fe fora i n vam voler pk voliem acabar d juga i tot enfadat dema n entrareu al camp pk mai n pagueu,ens va dir. i pel k sapiguem ningu paga per beure el vilanova si cas kompares tires si vols!!!!!!!!!!!!!!!. esk n tornarem pas a beureu ajugar si i mes del k penseu

Anònim ha dit...

i per veure el vilanova n cal pagar si vos kompres tires el ki vulgui. i tranki k n tornarem a beure el vilanova i el k si farem sera ana juga mes al camp

Anònim ha dit...

Bé, no voldria ser massa crítica... però una cosa es fer faltes d'ortografia (que a tothom li pot passar...) però l'altra es no saber escriure.
Els dos últims posts els he llegit 2 vegades per poder entendre-ho, i com ens deia la Sra. TresaMari FA MAL A LA VISTA!

Al final si que haurem de donar la raó a les estadístiques i als estudis que es fan, i serà que l'educació cada dia va a pitjor!

Em sembla que ens hauríem de preocupar més de l'educació i menys de si paguen o no paguen entrada o si juguen a futbol o al que sigui...

potser caldria fer dictats abans d'anar al futbol i decidir si es mereixen o no jugar una estona...

Anònim ha dit...

IB13 tas descuidat d fika ls kometes a FA MAL A LA VISTA! kla cm k la Tresa Mari kuan als dictats sabien de posar o deia.

Anònim ha dit...

si canvieu d tema rapid osti kom us molesta e k us ekivokeu

Anònim ha dit...

n estaqvem parlan d faltes e

Anònim ha dit...

si aki kanvieu d tema n mi imagino a dintre a les runions segu k n cal ni komentau perke kanviareu d tema oi????????listilllosssssssss

Anònim ha dit...

El català és dificil i costa molt aprendre,normes ,excepcions,caligrafia ,gramàtica,etc.
De bones maneres també.
Es curiós que gent que estaven al futbol no donin gaire importancia al fets ocorreguts,potser no son tan inusuals,de fet incidents com aquest o semblants,si se'ls dona trascencendia omplen diaris els dilluns en els diaris d'esports.
Potser el que passa també és que la majoria dels assistents al futbol haguessin fet exactament el mateix.
Ja sabeu que la gent s'organitza ,reuneix, comparteix aficions amb que li son iguals o semblants....

Anònim ha dit...

esk potse molta gent tampoc n ho va beure perque vas ser amb un moment casual del partit i potser molta gent els hagues deixat entrar si n podem ana a juga a un lloc del poble on voleu k anem??? tambe fas faltes tu n parlem d caligrafia perque escric kom krec k e desciure

Unknown ha dit...

MARIA ROVIRA BERGA de Ca la MUNDA el SALTÓ:
- Senyor vol dir donar la cara i tenir un nom. Així que potser sou vosaltres els qui sou poc senyors. No més dir-vos que: si teniu tanta poca feina que us podeu dedicar a parlar sobre la gent sense donar el vostre nom és que potser heu perdut el DNI. Aneu a Lleida a buscar-lo que segurament el teniu a : ELS MÉS BUSCATS.

Anònim ha dit...

Bones!!
Només volia fer una puntualització a un parell de posts que acabo de llegir. Per anar a veure el futbol si que s'ha de pagar!!!! Hi ha un cartell enorme des de fa un any i mig a l'entrada on hi diu clarament que els no socis han de pagar 3 euros per no entrar. El que passa, es que la majoria de persones que anem a veure els partits som socis i per això no paguem entrada, i a més a més comprem tires per col·laborar amb el club!!!
No es que si es vol es compren tires i si no no es paga!!!

Anònim ha dit...

Per donar la cara no cal nom i cognoms,els senyors de fet no van amb el Dni a la mà,les senyores tampoc.
Qui ha perdut el DNI?
A LLeida se'n renoven oi?
El més buscats, és troben a les dependències policials,en cartells amb les seves fotos,però no amb DNI.
Deu ser molt sutil el que vol dir l'Estel o la Maria,no em queda clar.

Lo Marc ha dit...

Sí, es tant subtil, que tu has perdut el cervell en alguna banda i no ho has entès.
No et queda clar, qui fa el comentari? Doncs que crec que esta força clar, la escrit la Maria, amb el compte de l'Estel.
Ho has entès ara?
Per si no et queda clar, jo sóc el Marc Rovira i Berga.

Anònim ha dit...

De family corporation!
De fet ha quedat clar per tothom.
Gràcies!