Vilanova de Bellpuig - Revista satírica que surt quan pot

dimecres, 6 de juny del 2007

VILANOVA FASHION DAY

La llista guanyadora de les eleccions municipals del passat 27 de maig, s'ha avançat als esdeveniments i segons fonts properes als futurs nous regidors, ja ha preparat un nou reglament municipal que regularà la vestimenta dels membres del consistori, i que s'hauria d'aprovar durant el primer ple de la legislatura.

El motiu: la moda pel sisè regidor que enguany ha aconseguit CiU. Jordi Fontanet, ideador d'un dels estils més curiosos a l'hora de triar les camises, ja ha encarregat una novena de camises que l'alcalde electe repartirà entre els regidors el proper dia 16 de juny, dia en què es constituirà el nou ajuntament. D'aquesta manera, la indústria tèxtil històricament catalana revifarà la seva producció, amb vestits freaks, de colors llampants, amb transparències i brillants per tal de donar vida als plens de l'ajuntament. El nou equip de govern, també proposarà que cada 16 de juny se celebri el VILANOVA FASHION DAY, i s'organitzin desfilades de moda per descobrir les noves tendències de la confecció.

No es descarta tampoc, crear un uniforme pels actes públics que utilitzarien els regidors com a distintiu, com pot ser l'imminent Cominart que se celebrarà diumenge a Vilanova de Bellpuig.

D'aquesta manera, s'inentarà aconseguir que tan els membres del consisitori municipal com els vilatans s'enganxin a la moda freak de Fontanet. Per això, la companyia encarregada de les camises, ja ha previst poder proveir tots els veïns de la localitat. El més important per l'empresa, però, és escampar la moda a les localitats veïnes, com Ivars d'Urgell o Vila-Sana per tal d'acabar fent una Denominació d'Origen que aconsegueixi que el Pla d'Urgell es faci un lloc al molt disputat món de la moda.

Independents per Vilanova ha assegurat que no tenen comunicació oficial respecte aquesta decisió però han assegurat que s'hi oposaran sempre i quan la vestimenta no diferenciï els dos grups municipals.

75 comentaris:

Anònim ha dit...

No crec que els Independents és prestin a portar cap mena d'uniforme ni res que ho sembli.De fet estan ben contents de ser i fins i tot semblar diferents(és que ho son ,eh?)"Cada loco con su tema"

Anònim ha dit...

Als de l'Astella.
Em sembla que no participeu gaire dels afers,diguem-ne polítics,del nostre poble.
Us arriven comentaris i n'agafeu el que us sembla sense preocupar-vos si realment són veritat.
Esteu ben atents ,al final tot-hom acaba veient que l'home de la camisa que fa feliç,realment està despullat.
Les veritats tard o d'hora les acaben veient fins hi tot els més encegats.
No crec que tant poca inversió dòni tant de rendiment en gaires llocs que no siguin Vilanova.

Anònim ha dit...

Pobre Jordi Fontanet!em sembla que no sap ón s'ha posat.
Quand fa massa temps que hi ha una forma de treballar,que no acaba de convencer tot-hom,que ha entrat en un cercle viciós....que limita aportacions..que sempre arriba a les mateixes conclusions...
si sempre són els mateixos a debatre i a decidir....
Vivim en un poble al marge de la realitat....

Anònim ha dit...

Al primer anònim:
Evidentment qué som diferents!!
Tenim les nostres própies idees i critèris i pensem...i actuem d'acord amb la nostra consciència i no permetem que ningú ens digui el que hem de pensar, dir o fer i ens respectem i escoltem i aprenem els uns dels altres...vaja, que som persones amb tots els ets i uts.
Si d'això se'n diu ser diferents, ho som!!

Anònim ha dit...

Ningú és igual que un altre, el que no entenc és perquè hi ha qui ens diu que som "raros".

La frase més bona que he sentit és que volen fer aquests si no són mai al bar.

Jejejejeje.

No se quin concepte té certa gent de nosaltres.

Ara ja no tant, però hi he deixat unes quantes hores jo al bar i he vist unes quantes camises d'aquestes que es comenten jejejejejeje.

Vinga gent, men torno a fer feina que això quan està animat és un vici. Ciau

tech ha dit...

crec k us eu pasat 1 mika am lo dl jordi.
em sembla k tothom es lliure de porta la roba k vulgui. pk si tinguesim de comensa a parla de gent k porta roba "ortera" o k els colors de la roba k porta no lliguen gaire em sembla k no akabariam mai, ja k en alguna colla nia de ben orters i/o orteres.

Anònim ha dit...

Ostres Tech. Amb quin idioma escrius?
A part de les "K" has fet un munt de faltes d'ortografía. Això si que és ser "hortera" (que, per cert, s'escriu amb h.)

Anònim ha dit...

Em penso que el Tech volia dir:

Crec que us heu pasat una mica am el del Jordi.
Em sembla que tothom és lliure de portar la roba que vulgui. Perquè si haguessim de comença a parlar de gent que porta roba "hortera" o que els colors de la roba que porta no lliguen gaire em sembla que no acabariem mai, ja que en alguna colla n'hi ha de ben horteres.

Segur que també m'ha passat alguna falta, però d'aquí a inventar-se un dialecte com ha fet ell/a...

Anònim ha dit...

mira ara n'he vist una. am s'escriu amb

jejejeje això era com trobar les diferències, sempre se n'escapa alguna

Anònim ha dit...

El que falta és humor. L'Astella es va riure de les antenes de telefonia de colors, de la parella guapa de Vilanova, del ram de flors de l'alcaldesa, de l'aspirina team, d'uns quants padrins del poble, etc.

No passa res perquè es riguin de les camises ara.

Sense entrar amb si són o no són horteres, no es pot negar que porta camises que criden l'atenció i no crec pas que li molesti. Al cap i a la fi això és com un pentinat, si ho porta és perquè li agrada.

Anònim ha dit...

Tech, com que veig que has escrit després de mi i he pensat que potser fas referència al meu escrit.

Si és així, jo no he dit res d'horteres, eh!

No he fet cap valoració de les camises, són vistoses això sí, però horteres no seré jo qui les califiqui com a tals.

Si ho dius per l'article de l'Astella, crec que no n'hi ha per tant, la revista és satírica i per tant fan mofa però no amb mala fe.

Anònim ha dit...

Coneixent al jordi em sembla que no es preocuparà massa per l'article. Ja n'hi ha algun que es preoupa per ell!, quin corporativisme! a la primera que salten... nyec! a la jugular. Sort que han guanyat que si no...

Si ens agrada Polònia també hem de saber riure amb el càrrecs públics del poble. També és veritat que aquests de l'Astella a vegades l'encerten més i a vegades patinen una mica bastant (ei!, ara no us poseu amb mi, eh?). Però per mi milor això que res. Almenys tenim debat!

tech ha dit...

a l'anonim
krek k puk expressarme de la manera k vulgui.
crec k aixo no es un examen de catala aixi k si vull fer les faltes d'ortografia k vulgui aki no em puntuaran.

Anònim ha dit...

Això va pel Tech:
Si omen si, eskriu com bulgos potsert iaura alju que tentendra. El teu dialekte te la seba grasia!!

Anònim ha dit...

Tech, el problema és que directament t'estàs carregant la llengua. Una cosa és escriure amb pq, tb, tpc, i altres elements utilitzats normalment en xats o missatges, i l'altra és el que has escrit tu.

No es tracta de la nota sinó de la llengua catalana.

Anònim ha dit...

Vivim en un poble ón no estar d'acord amb una de les majories,la dominant,s'en diu "ser maleducat",de fer aportacions diferents"estar en contra",argumentar és converteix en "actituds destructives",i a segons qui quand el veuen obrir la boca ,ja diuen que "no està d'acord en res",per si de cas.De fet quand ho estas tampoc no ho valoren.
O sigui que tapar la boca ,anorrear oposicions,menysprear aportacions,per alguns,no cal que diguem qui, oi?és creuen que és "DIALOGAR"ser"ACTIUS","MODERNS"I"RESPONSABLES",i per força ha de fomentar la"PARTICIPACIÓ".
Perquè ni ha que la "GESTIÓ CONJUNTA"amb la "SOCIETAT CIVIL",sols pot ser amb els que els han votat,i és així com entenen "L'EXERCICI DELS DRETS FONAMENTALS"i de les "LLIBERTATS PÚBLIQUES", no sigui que algú dubti de la seva "HONESTETAT",del seu "ORGULL I PRESTIGI" potser no aguantin "EL JOC DEMOCRÀTIC NET".....

Anònim ha dit...

uooooo

Anònim ha dit...

flipats indp

Anònim ha dit...

komemeeeeeeee el miembrooo

Anònim ha dit...

em sembla que la gent k a esmentat la paraula hortera i mal konvinada es referia aaaa "tots u sabem" a la _ _ _ _ _!! i no es presisamen al jordiii!!
jordi ttm

Anònim ha dit...

Els tres últims anònims els he trobat desagradables i fora de lloc. Au, passeu-vos-ho bé!! No entenc aquest llenguatge, per tan, crec que ja no m'interessa gens el que es pugui dir en aquest bloc...
Desconecto...i, no sé si hi tornaré a entrar més .
Siau.....

Anònim ha dit...

Potser m'he saltat algun missatge, però crec que ningú que firma amb el nom ha dit res d'hortera.

Per tant no entenc a qui fas referència.

Les coses estan sortint de mare.

A qui fas referència si no saps qui diu lo d'hortera?

Anònim ha dit...

Algú o alguna està enamorat/a del Fontanet!!!!! Perquè aquesta afèrrima d'una persona com una altra...

No n'hi ha per tant amb l'article i els comentaris em penso que te'ls inventes, perquè rabies massa no?

També s'han posat amb tota la resta i no els has defensat pas!!!

Ai que se't veu... haurem d'anar pel bar mirant qui se'l mira massa!!!!

jajajajajajaja

El que és realment hortera és aquesta falera de defensar a algú que senzillament li importa ben poc el que li diguin i que ni entra a l'astella.

Anonim ttm!!!!!

Anònim ha dit...

Vilanovins i vilanovines no ens hem denfadar si an wanyat unss es per alguna kosa, no diuen k sempre wanyen els millos... l'importan es participar!!!

Anònim ha dit...

Que Properci digué: " El mariner parla dels vents, el llaurador dels bous, el soldat enumera les seves ferides, el pastor les seves ovelles" .
Ja no encerto a comprendre qui parla de què en aquest blog.
Després del clímax, convé un període de descans.

Anònim ha dit...

Tenir més vots,no vol dir tenir més arguments,ni tan sols tenir la veritat.....
Hi han persones que parlen molt, sense dir gairebé res , amb molt poc d'esforç, n'obtenen un màxim de rendiment,és alló de"Fes-te la fama i dorm a la palla".
Es aquest el cas de Vilanova.
De dir la veritat,per molts és des-unir el poble.
S'haurà de canviar ,per força,cada vegada hi hauran menys indecisos,més escèptics, que és queden atònits a la falta de claretat i transparència.
Si ,en el nostre poble no hi ha ni muts , ni sords , ni cecs,tot-hom acabarà veient el que està bé, i el que està bé,ho està per tot-hom.
No tot-hom és deixa enganyar amb facilitat.....quand és comproba l'engany els resultats poden ser imprevisibles.....

Anònim ha dit...

si ,si es pot enganyar un temps, pero tothom smpre ?

Anònim ha dit...

buaaaa!!sembla mentida!!sembleu canalla o pitjor!primer de tot;que cadascú escrigui com vulgo!!Vilanova es un poble en el qual sempre ens hem caracteritzat per ser una mica respectuosos amb els altre!i la majoria ens mirem a la cara i això sembla una pàgina de retrets polítics plens de ràbia!Hauríem de discutir sobre lo que creiem que és millor per Vilanova, no sobre tonteries!una vegada em van dir; Vilanova és un poble que m'agrada, perquè tot el jovent està unit;és un poble on el jovent col·labora molt i es relaciona entre totes les edats...FEM HONOR AL NOSTRE NOM GUINEUS!no parleu de lo que els altres han fet malament, si no del que podem fer millor les pròximes eleccions!visca la terra

Anònim ha dit...

lliure!!

Anònim ha dit...

El jovent estava unit, ara ja no tant. Estem units el jovent més gran, però l'actual jovent ja no son taulis i maus, aquest ja són adults i els que realment representen la tut son els de 16 a vint. I aquests no estan units. Sí que sempre haviem anat junts i dels 16 als trenta ens relacionavem tots. Ara això ja no passa perquè ara quedem els mateixos de tota la vida i els que pujen no s'ajunten amb nosaltres sinó que s'han apartat i creat els seus locals.

De festa un dissabte quans n'hi ha dels 16 als 19?

De festa hi són els que fot 10 anys o 15 que ens hi remenem.

Anònim ha dit...

I jo no faig retrets polítics sinó que intento deixar veure la realitat social del poble que és que els grans seguim units i els més joves no se'ns uneixen sinó que han preferit fer pinya entre ells. Alguna cosa no hem fet bé els grans que perdem els joves.

Anònim ha dit...

Rabia? quina rabia?
No vull caure en el parany de confondre ingenus, dins del quals malauradament m'he d'incloure ,amb carallots de mena.....
Estem atents,els sofistes intenten confondre sempre,crear dubtes ,els resulta tant o més rendible que l'engany directe.

Anònim ha dit...

Atencó!!
La Guineu del Pla prepara un munt d'activitats per l'estiu, que ja comença a treure el nas per les cantonades,us arribarà informació....

Anònim ha dit...

Ostres, la Guineu s'ha menjat la i d'atenció....Poseu-li.

Anònim ha dit...

ATENCIÓ!! iataaaaa!

Anònim ha dit...

ITENCÓ !!, ara ja l'he posat!!

Anònim ha dit...

que quand algú guanya és per alguna cosa?
me lo cuenten please!!!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Quin mèrit hi pot haver en convencer el convençut?
Els que confonen llibertats amb rutina,els que ens tracten d'ignorants , no ens en fan!

Anònim ha dit...

Mireu què he trobat al forum de Vilaweb: llegiu-ho!!

Fòrum:Fòrum de Vilanova de Bellpuig

Missatge: Centre de Serveis a Bell-lloch d'Urgell.

Autor: Guineu enfadada....

Text: A veure com els hi acabarà la cosa.....
Recordo molt bé ,que els membres de la LLar Municipal de Gent Gran del nostre poble ,reclamaren en el seu dia ,un Centre de Serveis.El temps ha fet que aquest projecte és convertís en una Macro-Residència que dificilment podran utilitzar els nostres jubilats.
La Llei de la Dependència,contempla que sols les persones amb grans mancances d'autonomia en siguin les usuàries.
Molt em sembla que el nostre sr. batlle va anar a comprar una moto i ha sortit amb un camió de longitud especial....
Tombar les monges ,desfer l'escala ,l'increment del pressupost....tot això NO HA COSTAT NI CINC AL POBLE!!!!!perquè el sr.Trull ho diu.....
07/06/2007 - 07:05

Anònim ha dit...

Estava pensant....no son de tarannà massa diferent el Jordi i el Ramon? No s'acabarà fent massa comparacions i algú que hi surti perdent, que no estigui a l'alçada?
Ningú fins ara ha comparat p.e. la Pilarin amb l'Edmon o amb el Jaume.
No és sentirà invadit el territori el Ramon si el Jordi acaba amb massa protagonisme,perque al pobre no se li ha deixat destacar mai, o potser no hagués acabat destacant mai......

Anònim ha dit...

Alça tioooooooooooooooo
aquella parrfada esta montada am les 10 propostes de ccccciu
Com canvien el sentit de les paraules

Anònim ha dit...

Hòsti noi! Això ja són ganes de buscar maranya sota les pedres! Em sembla que a algú li cou haver perdut les eleccions i encara no se n'ha fet a la idea.

Anònim ha dit...

Al Joan Vazquez d'Ipcena li diuen "creador de conflictes "perqué denuncía sense por, tot el que inclompleix les Normatives .
De intentar fer visible l'evident "buscar maranya"
Molt encertat noi, molt encertat!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

UI!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pues tan com botava el sr. Trull en haver guanyat,no m'imagino quina mena de cosa hagués fet en perdre,bon rotllo, millor que guanyes......a saber el subconcient.......

Anònim ha dit...

Jo no em referia al tema de la residència, que em falta informació i per tant no m'hi fico, sinó a l'anònim que ja intueix d'entrada que hi haurà mal rotllos entre el Fontanet i l'Abril per afany de protagonisme. Reitero que dir això ja són ganes de posar maranya i que ho trobo tan artificial que només m'ho explico per un ressentiment pel fet d'haver perdut les eleccions. Evidentment puc estar equivocat.

Anònim ha dit...

Tots sabem que a l'Abril li agrada molt que se'l mirin. A ell li encanta ser el protagonista.

D'altra banda el Jordi senso voler-ho ja ho és.

L'un es fa el graciós i fa tant seroll com pot. L'altre és vistós de mena.

Amb si faran bé la seva feina o no ja no m'hi fico. Però que l'Abril pot perdre el protagonisme que tant li agrada...

Anònim ha dit...

Avui hi ha hagut una representació teatral a Vilanova amb posterior refrigèri però l'assistència a l'acte ha sigut escassa, es veu que no interessen massa a la gent els "sainets" que es monten a la sala d'actes de l'Ajuntament. Jo penso, però, que fòra interessant que ens acostumessim a assistir-hi de tant en tant, així potser copsariam les intencions dels regidors que diuen el que no pensen i pensen el que no diuen en nombroses ocasions...però, senyors, la cara és el mirall de l'ànima i a alguns no ens poden enganyar....
L'Alcalde ha dit als independents que tindran el respecte que es mereixin (es a dir, se l'han de guanyar ) i els ha demanat responsabilitat ( es veu que no els hi considera de responsables)...però de governar conjuntament no ha dit res de res!! Tot segueix igual

Anònim ha dit...

Responsabilitat:

(del llatí respondere, respondre, que referit a «actes» significa que s’assumeixen com a autor) En sentit ampli, maduresa psicològica d’una persona que la fa apta per realitzar adequadament una tasca determinada i capaç de prendre les decisions pertinents.

El dret distingeix entre responsabilitat civil, per la qual s’atribueix a algú com al seu autor l’obligació de reparar per les conseqüències danyoses que es derivin de la seva acció, i responsabilitat penal, per la qual s’imputa a algú l’autoria d’una acció delictiva, per la que és obligat a rebre una pena.


En l’àmbit de l’ètica es tracta de la responsabilitat moral, que obliga a un a reconèixer-se autor dels seus actes, davant la pròpia consciència i davant la societat. Tradicionalment es vincula l’existència de responsabilitat moral a l’afirmació de la llibertat, de manera que aquesta és condició necessària d’aquella. Una persona és moralment responsable del que ha fet si és lliure, és a dir, només si hagués pogut actuar de forma diferent de com ho ha fet, i podria haver actuat de forma diferent, si els motius que la van moure a actuar no la van induir de forma determinista.

Anònim ha dit...

Responsable ( de alguna cosa, d'algú ) ( de fer alguna cosa) :
legalment o moralment obligat, per exemple, vetllar per alguna cosa o dur a terme una tasca, i subjecte a ser recriminat en el cas de fallar.

( ex: L'equip d'oposició té la responsabilitat de vetllar que les persones que els han recolzat se sentin representades en l'actual panorama consistorial).

S'ha de dir que l'equip d'oposició, en aquest cas, serà igualment recriminat de fallar en la seva tasca, pel senyor equip de govern.

Respecte ( per algú, per alguna cosa ) :
1- Admiració per alguna cosa o persona que tingui bones qualitats o intencions .
Ex: El nou oficial aviat es va guanyar el respecte dels seus homes. (uy!)

2- Bon tracte o consideració per algú a resultes de l'admiració sentida o expressada.
Ex: Els alumnes haurien de demostrar respecte als seu professor. (uy, uy! Per aquí va la perdiu...)

3- Protecció o reconeixement.
Ex: S'hauria de respectar l'opinió de les minoríes. (uy, uy, uy!)

4- especial referència a alguna cosa.
Ex: Respecte a aquest tema, crec que tothom d'entrada es mereix tot el respecte, i no tindrà a posteriori tot el respecte que es mereixi. En tot cas , el respecte com el seny, si no en gastes, el tens tot.

Bromes a part, ara que s'ha instaurat el carnet per punts - tal infracció, tals punts perduts - es veu que el carnet de membre a l'oposició és de tal vegada estàs d'acord amb mi, tals punts guanyats!

Glossari:

Uy: Ho teniu difícil respecte al respecte.

Mi: en aquest context, el sr. batlle.

Bona sort!

Anònim ha dit...

RESPECTE: Punt de vista (ex: "En aquest respecte; sota molts respectes; Bo per molts respectes")

-RESPECTE A (o DE): loc. prep. Relativament a, quant a. (ex: "Respecte a la vostra petició, no us puc dir encara res")

-RESPRECTE A (o DE): loc. prep. Amb referència a, referit a. (ex: "El moviment d'un cos respecte a un altre cos")


Ves! Igual la cosa anava per aquí!

Anònim ha dit...

Veig que el que va quedar és el RESPECTE,però i quan és va dirigir "AL PÙBLIC ASSISTENT",que pensava que era a la tele?o simplement començava la comedia a la que ens té acostumats!

Anònim ha dit...

OH! Quina llíçó de Dret!Romà,Civil o Penal?
Ves per ón!ara potser ja no caldrà que li facin "informes a la carta" fora del poble.
Ja ho pairà ?

Anònim ha dit...

M'han comentat que als Plens hi ha poca assistència.De fet els que hi van es queden estorats tal com després trascendeix al poble actuacions i comentaris ....que semblen aquell vell joc del telefon....,res a veure amb el que ha succeít.
Som en un poble ón tot-hom agafa la versió en la que vol creure,no cal anar-ho a veure ...
Passa com ens els diaris,les noticies poden tenir varies lectures,HEMEROTEQUES,i els analistes i historiadors fan la seva feina.
Però els franquistes encara tenen claca i la memòria histórica serà just això.....
El Vaticà va demanar perdò per l'Inquisició,per la conquesta de Amèrica.....
Voleu dir que ens podem esperar tants anys per posar a la llum el que sols amb una mica d'esperit analític és tan evident...?

Anònim ha dit...

Potser si que és RESPECTE referit al cos....
La cap de l'oposició i la numero 2 DONES!
Massa androgens a l'equip de govern!
Si ens fessin seguir els percentages...de 6 regidors, quands en tocaria de DONES?
No hi ha interés ni ganes de fer.ho veure.
Som a Vilanova,un altre món per algú que no hi estigui acostumat!

Anònim ha dit...

El barem del "respecte" a tenir,l'ha de mesurar el sr. batlle?
Si té una mida per ell i un altra pels demés!
Com diu la canalla
TU FAS TRAMPA!!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

És una mica desconcertant que precissament el senyor alcalde demani responsabilitat, què en sap ell d'aquest concepte? estaria bé que ens expliques el seu punt de vista de la paraula responsabilitat...i a més s'atreveix a amenaçar : tindreu respecte si os el mereixeu, què cal fer per ser-ne mereixedors??.
Caldria una explicació...però ell no es massa donat a explicar res, per tan, no crec que aquest cop aclareixi res de res...com sempre.
Au, a seguir igual!!
Però, que no es preocupin els regidors independents, tenen el respecte de molta gen i la responsabilitat no cal que la demostrin a qui els ignora...

Anònim ha dit...

Ser responsable, per a mí, és ser conseqüent amb el que penses, el que dius i el que fas i actuar sempre d'acord amb les teves idees més profondes. Es aquesta la responsabilitat a la que es refereix el sr. Trull o, per a ell, ser responsable vol dir acatar tothora el que ell dictamina, encara que vagi en contra dels principis d'algunes persones?
Que algú ho expliqui.

Anònim ha dit...

Ei, banyeta!! Què s'hi cou per les calderes? Hi ha responsabilitat per aqui a baix? Us teniu respecte els uns als altres? O només són coses del Cel la Responsabilitat i el Respecte?

Anònim ha dit...

El respecte als altres:

Capacitat de comprensió per altres formes de ser, pensar i actuar.

".. la psiquiatra francesa Marie France Hirigoyen, autora del muy famoso libro El acoso moral (…), que me da esta definición de lo que es el respeto: 'Aceptar al otro en su diferencia'

Anònim ha dit...

Fa pena que alguns ,prou concients com pocs dels seus mèrits,s'hagin d'exposar a unes eleccions en que no s'els valora.
Que no tenen ni la vanitat,ni la admiració malaltissa de voler que s'els compari.
Que saben que el guanyar no fa millor a ningú.
Que perdre amb esforç, és guanyar moralment als prepotents.
No cal ni que ho entenguin!

Anònim ha dit...

La constitució els ajuntaments és jura o s'acata per imperatiu legal.
Al sr.Trull també s'el pot acatar, si el que preten és legal.
Ell també està subjecte a la legalitat vigent.
Ell també ha d'acatar les lleis, ni que en aquest poble sembli que els hi facin a la mida.
Sols pensar en el que ha anat dient i en les vegades que ho canviat.

Anònim ha dit...

L'Oposició té tot el RESPECTE que li donen els vots que ha rebut de la gent que representa.
A més el RESPECTE pel que varen arriscar, ( que els valorés gent que ni els conèix,almenys no a tots),per manca de interés o un candidat més POPULISTA que ja fa dies que li sembla que ja té la feina feta.
Si que el sr. aalcalde ha fet coses,es que amb 10 anys el dificil hagués estat no fer res.....

Anònim ha dit...

Què dieu, que el Joan dissabte al matí va tornar a fer teatre??
No és la primera vegada, de fet ja fa anys va encarnar un del dimonis als Pastorets, potser li ve d'aleshores l'afició a la representació i el tarannà del dimoni dels pastorets també era el de l'engany, la manipulació...però, si no recordo malament, sempre havia de fugir amb la cua entre les cames...Oi??
A veure com acabarà la representació d'aquests proper quatre anys?'

Anònim ha dit...

Orador, poeta o senzillament xerramec.
Lloats o enganyats?
Aduladors que feu estarrufar les plomes al paó,axecar.li la cresta.
Els necis de sempre volen semblar savis.
Aspecte o aparença?
Raó o assossec?
Esbombar les glòries i contar-se les llaors....
Pobres de nosaltres ,tot és aspecte i aparença

Anònim ha dit...

Tot i parlant tots català no sembla que ens entenem gaire .
Com aniran les coses quand tots els estrangers també tinguin dret a vot ?

Anònim ha dit...

Sembla que les camises del Jordi han quedat en segon plà.
Que diuen que és pensava que s'havia posat la del home invisible , volia travesar, no parets sino vidres?
Això no en deien fer fotos oi?

Anònim ha dit...

Quan els estrangers tinguin dret a vot, les coses aniran diferents i haurem d'aprendre a ser tolerants amb les diferències, aci rau la grandesa dels canvis...i potser haurem d'acatar els dessitjos de persones molt diferents a la majoria de nosaltres i llavors haurem de deixar de mirar-nos el melic i potser girarem els ulls enrrera i enyorarem aquells veïns del nostre poble que van tenir la gosadia de presentar una llista alternativa a la del sr. Trull...però, llavors potser serà tard per recuperar la seva il.lusió, potser....

Anònim ha dit...

Les camises del Jordi, per mi, no tenen cap inportància, en tot cas el que m'interessa d'ell és descobrir com actuarà...es deixarà guiar? pensarà per si mateix, gosarà contradir a l'amo? farà costat a la raó i la veritat?...De tu depend, Jordi, que en tinguem un bon concepte o no....

Anònim ha dit...

En el Cel com en l'Infern, sobren les apariéncies, falses o no. L'ànima està desproveïda de tota paraula, de tota limitació, no hi ha confusió ni enganys possibles.
A les meves calderes, les consciències bullen fins quedar netes de tot això, perquè sóc el qui castiga i sóc el redemptor. I la gent em tem perquè sóc el mirall infinit.

Anònim ha dit...

Ondia! El Tanàs ha descobert el blog i ara no para de fisgonejar per aquí, llavors a mí em queda fer tota la feina, i ara no n´hi ha poca a vigilar tots els focs que es couran per sant Joan!Bé, jo diría que els que se senten culpables, sempre condemnen així que els qui demanen responsabilitat que també l'emprin i els qui se senten tan poderosos com per pretendre concedir a un altre el respecte que es mereixi, que faci autoanàlisi primer. Aquí baix, ens agrada que la gent s'autoanalitzi abans de jutjar perquè així no tenim tanta feina, es que no parem, tú!
Bon sant Joan, mireu-vos bé les espurnes de les fogueres, potser m'hi veureu en alguna d'elles!

Anònim ha dit...

que lao Tse digué:

" Quan es perd el gran Sentit,
apareixen la moralitat i el deure.
Quan l'intel.ligència i el coneixement prosperen,
surgeixen les grans mentides.
Quan neix el desacord entre parents,
apareixen el deure dels fills i l'amor.
Quan la confusió s'expandeix per l'estat, surgeixen els funcionaris lleials."

Anònim ha dit...

Ah! Que maco, eh? Aquells que eren tan diferents i tan tolerants i tan constructius ara es desviuen per treure la fel quan el vent no ha bufat pel seu cantó. Estic segura que si les urnes haguéssin dit una altra cosa les coses haurien anat moooooolt diferent, perquè es nota que, davant la poca traça i el personalisme de l'alcalde, hi ha una massa de gent respectuosa i positiva que... com era allò... ah, sí! només vol el millor per al poble!

Bonic espectacle per les covardes que ens ho mirem des de la barrera!

Anònim ha dit...

Anjúa, no et facis l'ingènua. Fa molt de temps que el vent bufa d'un cert cantó només, no és una novetat dels resultats d'aquestes eleccions, i res no ha camviat, o es que no ho vols veure.
Algú va dir que si la vida et dona llimones, lo millor es fer llimonada.
Tú fas veure que t'ho mires tot de lluny amb l'escepticisme del qui està de volta de tot, però jo noto certa decantació rabiosa cap a aquella direcció cap a on bufa l'esmentat vent.
Així que bon vent, que per aquestes dates no convé. Sort que plou una mica, que sinó feina controlar focs.

Anònim ha dit...

Som un poble petit que sols conta amb la força de la nostra gent.
Hem de ser forts perqué som pocs.
És important el suport de tots,perqué cadascú pot tenir respostes diferents.
Hi ha prou gent honesta en tots els bandols,treballadarora,il.lusuinada ,que estima el poble i la seva voluntat és sumar.
Espero que és recuperi aviat el temps perdut.

Anònim ha dit...

Pocs queden dels que cada vegada que semblava que s'expresava algú dels Independents,sortien a defensar els convergents.
Que potser s'els hi ha donat la consigna u ordre de que no participin al blog ?
Bé ara ja han votat, ja han fet tota la feina que s'els estipulava ,ara ja no són necessaris fins al 2011.