Vilanova de Bellpuig - Revista satírica que surt quan pot

dimecres, 9 de maig del 2007

Novetats

El secretari del germà del fill de l’amic de quan eren petits del gerent de la Revista l’Astella els comunica que, hem ofert als partits la possibilitat que fessin un article de presentació als lectors de L'Astella de la seva candidatura per obtenir l’alcaldia i el proper dilluns penjarem tot allò que haguem rebut.

També els informa que hem incorporat una enquesta perquè hi participi la gent i el dia abans de les eleccions en farem una valoració (o no).

I per últim des d’ara mateix oferim la possiblitat que els lectors del bloc se subscriguin per poder rebre un mail sempre que hi hagi nova informació.


Firma el:

El secretari del germà del fill de l’amic de quan eren petits del gerent de la Revista l’Astella.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Això de que els parits faran un article de presentació és de veritat o bé és una conya d'aquestes que feu a L'Astella?
Al final ja no sé si el que dieu va en serio o no!

D'altra banda m'ho passo de conya amb les polèmiques, eh?, o sigui que endavant!

Anònim ha dit...

...mmm..., venint de l’Astella, tot es imprevisible, però ja potser veritat ja!, almenys crec que estaria be que els mateixos candidats i diguessin la seva de forma oficial!
A veure, veure, ens haurem d’esperar a dilluns per saber-ho.

lastella ha dit...

Sí, sí! Això va de debò.

Vam enviar una carta als dos cap de llista invitant-los a fer un article per presentar la seva candidatura al nostre bloc. Penjarem els dos articles (o bé un si només n'arriba un) el proper dilluns. Demà és l'últim dia de termini per rebre'ls, i de moment ja en tenim un, a qui ja hem comfirmat que l'hem rebut.

A part de la conya també volem que el bloc serveixi per debats més seriosos i per comentar l'actualitat. De moment, i gràcies a tots vosaltres, la cosa va de primera!!

REVISTA L'ASTELLA