Vilanova de Bellpuig - Revista satírica que surt quan pot

diumenge, 1 d’abril del 2007

INDEPENDENTS PER VILANOVA

La candidatura independent encara no sap si es presentarà sota les sigles d’ERC. Seguint la lògica que han portat en comicis anteriors aquesta vegada tocaria que sí, però els dirigents barcelonins del partit sempre troben els vilanovencs fora de cobertura quan s’hi intenten posar en contacte. L’oposició vilanovenca no gosa tramitar una queixa a l’Ajuntament per la manca de cobertura... Després de l’ajustat resultat de les últimes eleccions, corre el rumor que els independents sospesen un cop d’efecte a la candidatura per donar el sorpasso. Amb les expectatives creades des d’Alemanya, França i els Estats Units, aquest coup de théatre podria ser encapçalar la llista amb alguna dona d’experiència i solvència altament contrastades. Una vegada al poder, seria necessari canviar d’urgència la viril vara de batlle per un més delicat ram de l’alcalda -amb flors de plàstic per no ferir les susceptibilitats ecologistes d’alguns membres de la candidatura-. Tancant la llista tenen previst passar dels 10 suplents que hi van posar l’última vegada fins a 25. Fonts del partit asseguren que aquesta mesura no té res a veure amb la possible fuga de representants electes si no guanyen les eleccions.
Curiosament, les reunions de la candidatura es fan al mateix lloc i a la mateixa hora que les reunions de la Plataforma Per l’Allunyament de l’Antena. Els responsables dels dos grups no s’acaben de posar d’acord a l’hora d’explicar l’estranya coincidència. Així Esperança Sales, presidenta in pectore de la plataforma, afirma que “és pura casualitat, mera coincidència, no se’n poden extreure conclusions equivocades”, mentre que Bernat Tudela, cap de l’oposició municipal, assegura que “és una mesura per estalviar recursos, així optimitzem les despeses en lloguer, llum i calefacció”. Alguna influència o altra hi deu haver perquè un dels principals punts del programa serà canviar l’antena per un sistema de senyals de fum amb fogueres a cada plaça. Altrament, si obtenen l’alcaldia es promulgarà amb caràcter prioritari una Llei de Plataformes més rígida que l’actual. La norma permetria al consistori illegalitzar qualsevol agrupació subversiva disconforme amb el govern de l’Ajuntament.

48 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei! Quina rapidesa en la informació! Per no ser tendenciosos, però, potser ara hauríeu d'esmunyir-vos clandestinament en una reunió del partit contrari i posar-nos al dia, no? Tots ens morim de ganes de saber què passarà amb "Trulls and Company"...

Anònim ha dit...

Sóc la mateixa persona que ha publicat l'últim comentari (i únic, pel que sembla). Després de fer-ho, he estat llegint els comentaris a propòsit de l'article sobre les antenes. S'hi deia que millor que adoptéssim un nom. Doncs bé: anomeneu-me "aixolet".

Anònim ha dit...

El que és segur es que els "Trulls and Company" tornaràn a fer llista, i crec que per falta de una oposició seria tornaràn a guanyar!
Salut

Anònim ha dit...

Doncs jo encara no sé qui posaran al devant els de l'oposició d'ara. Primer es va dir l'Esperança, després tambe he sentit el Joan de cal menga. La veritat és que falta massa poc perquè encara no se sapiga no? Suposo que els altres aniran amb el Trull, com sempre, amb lockite apegat a la cadira.

Anònim ha dit...

Crec que falta un lider de veritat per aconseguir una bona oposició, perquè després de tant temps amb convergència al capdavant les coses comensen a degenerar, i no convé.Potser el problem és que la gent que realment valdria no té ganes de ficar-se al capdavant del poble.

Anònim ha dit...

L'oposició ja és seria, el problema és que per molt que propòsin i intentin ajudar sels diu q ells no manen. L'equip de govern no deixa ajudar, tenen la mentalitat que ells manen i els altres no.
I hauríen de tenir clar que estan al servei del poble i que part del poble ha votat als altres. No es tracta de qui mana sinó d'entre tots estar al servei del poble.

Anònim ha dit...

Cal dir també que a votacions no poden guanyar mai en un ple pq els altres son més.

A mi et foteu gràcia els que us en foteu, si tant descontents esteu presenteu-vos vosaltres.Que facil és riure's de la gent des de casa.

En aquest poble hi ha molta boca, però després a l'hora de votar no voten per idea sinó pq no s'enfadin amb el cosí, l'amic.... perquè no els facin mala cara... I tots sabem que gent així ni ha molta.

També tenim als que els fa por canviar. Si no es prova mai se sap com actuarà un altre alcalde, no?

Molta hipocresia hi ha. Espavilem que som tots prou grandets ja!

Que al bar i a casa tots molta xerrameca i a les urnes a creure.

Anònim ha dit...

Bé, la meva intenció no era ni ofendre ni riure'm de ningú.

Estic dacord amb els comentaris anteriors. I també, per descomptat, jo no voto pel que diran o deixaran de dir.

Confesso que tinc moltes ganes d'un canvi de govern, doncs per construir de nou, la majoria de vegades s'ha de tirar a terra i comensar des de zero.

Confesso que fins ara he sigut partidari de l'opisió, i per tant em sento amb dret de fer les crítiques, amb intenció construtiva, que crega oportunes.

De moment encara no se sap cap de les llistes que es presentaran, però hem de tenir present que Convergència juga amb l'avantatge de l'experiència. I tots sabem que la gent som molt conformistes, i que per tant, quan les coses rutllen... perquè canviar-les? O sigui que crec, fermament, que perquè guanyi l'oposició, que ho desitjo amb forces, es necessària una oposició sòl·lida, i amb uns ideals clars. Amb una forma de ser diplomàtica i amb un caràcter que la gent percebi segur d'ell mateix. No n'hi ha prou amb que siguin bona gent, que per desgràcia en política, encara que a les municipals hi ha més marge, aquesta és una facultat que queda en segon terme.

Anònim ha dit...

Home!, la gent pot votar una cosa o l'altra per molts motius, pero no pel que dirà la gent! El vot és secret no? AIxò de que molta xerrameca al bar i a les urnes a creure és una mica falaç: si a un cas seria la xerrameca per a quedar bé i el vot pel que realment vols, no?
Per cert, jo sempre agafo la papeleta de la taula, no em fa res, però a les municipals vaig a la cabina, sempre ni ha dos o tres que estan fent conversa amb els interventors i que només es dediquen a xafardejar a veure que vota cada u.

Anònim ha dit...

Doncs, que el conformisme és una forma de passotisme.

Esq hi hagi qui hi hagi a l'oposició, que crec que sorprendrà més del que us penseu... la gent te por de canviar. No fos cas que no resultés, que ja veus si no resulta 4 anyets i fora. I això és una cosa que s'hauría de canviar.

I vilanova és un poble una mica enquistat. On sempre s'acostumen a veure les mateixes persones en els seus espais habituals i on costa fer-se un lloc. I on es col·loca més rapid qui és afí a...

Sinó pregunteu a qualsevol persona que vingui de fora la facilitat d'integració que han tingut.

Som simpàtics i tot el que vulgueu pro pot fer vint anys q vius aquí que encara et recorden que ets de fora.

I fins i tot ho fa la gent que un dia va venir de més enllà.


Sembla que estiguis amb ells o contra i si vas al teu aire ja ets extrany.

Anònim ha dit...

Crec fermament que l'oposició ho faria molt bé si se'ls dongués la oportunitat.


Per cert, us heu fixat que planten 4 arbres i arreglen la plaça just ara que venen eleccions?

Ai ai ai... que es veu el plumero!!!!!!

Anònim ha dit...

Per cert, soc la dels dos anomims seguits i llargs.

I resulta molt interessant tu això de tenir aquest racó per parlar d'aquests temes.

La meva intenció tampoc és ofendre, sinó donar la meva opinió com a habitant d'aquest poble.

Totes les opinions son igual de vàlides, però ovbiament permeteu que defensi la meva.

Anònim ha dit...

Bones!

Estreno aquesta cosa, i a veure que tal com va.

Primer de tot, aquest cap de setmana m'he emportat un petit disgust ja que, en principi, m'havien comentat que al partit tradicional canviaven el cap però al final es veu que no, i això ho sé de fonts del mateix partit!!

Segon, com molts de vosaltres jo també critico molt la situació actual i amb dret de criticar, i si fós el cas, si hi ha canvi, rebre critiques. M'agradaria molt que hi hagués un canvi a l'Ajuntament, però ho veig molt complicat si la llista alternativa no porti algú que realment enganxi ja que penseu que els que més voten a unes eleccions són la gent gran, ja que els joves i mitjana edat, entre que n'estan farts o no hi creuen o no tenen edat, costa molt enganxar!!

Espero que tinguem sort els alternatius.

Pd: per cert, no ha sortit cap convergent convincent per aquí, estan massa callats, no???

Anònim ha dit...

Corre pel poble que entra una persona jove a la llista de Convergència. Lo que no se és qui. Ho deixo aquí a vere si algú se sent identificat!!
Sabeu quan s'han de fer públiques les llistes definitives?

Anònim ha dit...

Jo crec que s'han de tancar abans d'aquest cap de setmana.

Ja que, ja queda poc per les eleccions

Anònim ha dit...

Qui entra algun altre jove que se les dóna d'esquerres i acaba a convergència com el que ja hi ha ( i no ho dic per ofendre, però en el seu moment em va fer gràcia)? o un convergent convençut.

Així al final es presenta el Trull, oi? perquè pel carrer es diu ara que sí ara que no.



JO també crec que aquesta setmana anirà sortint llistes.

Ja no queda gaire oi? Si més no aquí se n'ha parlat del tema!

Anònim ha dit...

Home, però hi ha algú que encara pensi que el Trull no és presentarà? Oi tant que és presentarà i si hi ha una persona jove que entra a la llista, però no seré jo qui ho desvetlli en aquest bloc.
En referència algun comentari que he llegit per aquí, el vot és secret, o sigui que la gent vota el que vol, no el queda be amb els cosins, germans, amics, etc.., i al bar que digui el que vulgui. O Sigui que els de l’oposició, sou oposició perquè la gent així ho va volgué, no busqueu excuses de mal pagador.
A mi m’agradaria saber la llista dels Independents o es presentaran sota les sigles ERC?
Un gran bloc aquest, felicitats als creadors, per cert ja se sap qui ho fet?

eixam ha dit...

He tingut un somni i, en ell jo vivia en un poble de lliurepensadors, gent tolerant, amb critèri, respectuosa amb els altres....
Voldria que la nostra comunitat estés formada per gent d'aquesta tipología, en la que tots ens hi poguessim sentir integrats tan els qui ho veuen blanc com els que ho veuen negre o lila o groc...i fins i tot fúcsia.
Ara es el moment, estaria be que totes les llistes fossin respectades i tolerades i que no aixequessim calunnies ni falsos testimonis contra ningú...Per presentar-se a unes llistes electorals només cal ser major d'edat estar en plenes facultats mentals i no tenir cap deute amb la justícia. D'aquests en som uns quants a Vilanova, tan els nascuts aqui com els nouvinguts.
Ah! A mi (nouvingut de fa unes décades, lliurepensador, tolerant...) m'agradaria un canvi a l'Ajuntament, calen aires nous i felicito i encoratjo als que presenteu una llista alternativa pel valor que demostreu de cara a fer un servei al nostre poble. Compteu amb el meu recolsament, sigueu qui sigueu.
A reveure!!!

Anònim ha dit...

A veure, no tots els que es presenten a l'oposició son d'ERC, per tant es de suposar que el nom serà independents per vilanova.

Jo crec que el millor seria que no hi hagués majoria d'un partit. Pel que seria necessaria l'existància de tres llistes com a mínim. D'aquesta manera les votacions serien més flexibles ja que no sempre decidirien els mateixos.

Al cap i a la fi el que s'ha de mirar en un poble és treballar per ell i no fer tant política com poble. L'important és que tots ens respectem,ja siguem de CIU, ERC, PSC, PP,... el problema és quan la política surt del seu àmbit i es trasllada a la vida diària. Ja que jo conec gent que s'han discutit per això a vilanova i al meu entendre és exessiu. Tots som persones i al carrer, la tendència de cadascú no ha de ser bandera.

Aquesta és la meva opinió.

L'interessant és el que han fet en algun poble en el que no hi ha llistes i tothom és suscebtible a ser votat. Aquesta és la veritable democràcia i a l'ajuntament i va realment qui el poble vol, independentment dels partits polítics.

A mi m'agrada la idea.

Anònim ha dit...

Ei, algú sap si és cert que es presenta el PP? esque he sentit diversos rumors, però res en concret; ho sap algú?

Anònim ha dit...

Pos jo nose si es presnten els del PP, i també m'agradaria sabeu! Avere si aquets de l'Astella treuen alguna exclusiva i ens informen.

Anònim ha dit...

Bé, fent referència a l'últim comentari de l'undostres, estic dacord amb tu amb que la gent va escollir el gobern i per tant l'oposició, però discrepo en allò de, referint-se a l'oposició: "no busqueu excuses de mal pagador".

Crec que el poble necessita un canvi, per saber que les coses és poden fer de moltes meneres i no necessàriament com s'han fet fins ara. És així, com les coses evolucionen.Aquí i a tot arreu. Arriba un punt en que tot ens està bé, ens acomodem i segurament, a poc a poc, anem perdent les ganes i les il·lusions per aconseguir allò que voliem, ens adaptem al medi on vivim, perquè sense complicacions som més feliços.

Però resulta que hi ha gent, que encara no s'ha acomodat.Que té ganes de lluitar per aconseguir readaptar-se allà on vivim.

Personalment, el que que em fa por que passi, és que aquesta acomodació,que va creixent amb l'edat, aparegui ja en aquells que encara estan carregat d'energia.És per aquest motiu que crec necessari un canvi de govern. Perquè els que venim a darrere, amb ganes de fer coses, encara que ara no sigui el moment, ens adonem que tot és pot fer de diferents formes. I per trobar la millor hem de tenir la possibilitat d'ecollir i de crear.

eixam ha dit...

Estic plenament d'acord amb l'ultim comentari del Pepet. Jo, que ja passo de la cinquantena, també tinc aquesta necessitat de canvi i la ilusió de que, amb ganes, les coses es poden millorar. Sovint en manca l'energia necessària, per això crec que els més joves farien bé de lluitar per una societat i un entorn millor, com la nostra generació va fer en el seu moment.
Anims!!

Anònim ha dit...

Sí, és veritat, els canvis són necessaris i porten aire fresc però, francament, si l'alternativa als que governen ha de ser segons qui, doncs a mi ja m'està bé els qui hi ha ara!

A Ivars sí que van ser ben parits! Una llista de jovent amb ganes i dónen la sorpresa!, en principi s'havia d'acabar el món però mira, em sembla que no ho deuen haver fet pas malament. Ja veurem el resultat que treuen.

A Bellpuig fa segles que manen els mateixos, més que a Vilanova, i ara he sentit que ERC presenta un candidat jove i que, personalment, em cau molt bé, crec que és honest, prudent i molt responsable. El que passa és que a darrere hi deu portar els carques de sempre, perquè si és veritat que hi ha carques al govern que no es mouen ni a la de tres, també n'hi ha a l'oposició: el trull fa anys que mana, però també n'hi ha d'altres que fa anys que oposen, potser també haurien de fer autocrítica!

Canvi sí, però no cap a pitjor!

Anònim ha dit...

Be, Pepet, potser no hem vai expressar be, llegint comentaris en aquest “post” vai entendre que algú insinuava que la gent no votava als independents perquè el trull te massa amics a Vilanova, i l’únic que vai fer es dir que això ere una excusa de mal pagador. Jo de fet vai votar als independents. I estic totalment d’acord amb tu que els canvis son bons i més quant ja fa tants anys que governen el mateixos, però torno a dir que de moment el que hi ha com a opsició seria pitjo que el que hi ha com a govern o sigui que potser haurem d’esperar 4 anys més per un canvi de veritat.

Anònim ha dit...

A mi el que m'agradaria saber és que és una oposició seria. perquè encara no he entés el que digueu que els que hi ha ara no ho són.

No ho dic amb ànims de burxar a ningú, senzillament no entenc perquè no és seria ni que s'entén per oposició seria.
Em dóna la sensació que només són serios els que hi ha ara. I que hi fos qui hi fos a l'altre costat no semblarien seriosos a ningú.

No se...tal vegada m'equivoco.

Anònim ha dit...

Benviolgut navier,

Tal i com indica el teu nom sebla que amb els teus comentaris estiguis navegant, amb bon rotllo!!

He pogut saber de bones fonts la llista de CiU, i no canvia gaire, ja que els que donaven la cara es posaran al darrera i es dona pas a la llista alguna cara nova perquè els vells vegin que no són els mateixos de sempre, però no es així, tot continuarà igual amb l'Imperi Trull.

I estic completament desacord amb tú sobre la llista dels Independents (no ERC com dius), en sé d'uns quants, i no crec ni de bon tros que sigui una mala llista tot lo contrari que és molt bona i pot millorar molt lo que hi ha.
I referent als "carques de sempre" com anomenes tu, jo crec que amb una llista nova i jove com la que han fet fa una mica de falta, més que res per guiar com s'han de fer les coses, i funcionar com a República (almenys a la teoria) i no com a Imperi.

Si es produeix el canvi, el temps donarà la raó o no!!

Anònim ha dit...

Després de llegir tots els comentaris, tinc molt clara una cosa: hi hagi qui hi hagi al capdavant, hauria de tenir la decència d'escoltar tothom del poble, que per això ho som.
És indecent, segons el meu criteri, que els qui governen tanquin l'oïda a les propostes de l'oposició. Tal com anem ara, els cinc regidors de CiU fan i desfan al seu aire i ni tan sols es prenen la molèstia de tenir en compte el parer dels altres regidors. Com que no compten... Oi que m'explico?
Sé de fonts certes, a més, que molts cops no han tingut ni el detall de convidar "els altres regidors" en diversos actes: com si no fossin membres del consistori!
No diuen ara que els judicis en temps de Franco passaran a considerar-se il·legals? A mi em sembla tanta dictadura aquella com aquesta. És una vergonya!
Per tant, jo no gosaria mai a dir que falta una candidatura seriosa com a alternativa a CiU. És que ells ho són gaire? Segur que els qui es presenten com a independents o d'esquerra o diguem-ne com vulguem tenen moltes ganes de canviar tot això.

Endavant als qui es presenten i moltes gràcies per tenir la valentia que els altres no tenim.

Anònim ha dit...

siguem clars. El vot que guanya es el vot "jubilat" i aquest per desgracia encara porta el xip de votar "el senyor farmaceutic...".O sigui una persona que té un càrrec públic al poble. Es una remora de vells temps però per desgracia continua. En el fons -i no es critica, es una opció- les persones grans del poble no volen massa canvis. Ja els hi està bé com estem...No tots, és clar però una gran majoria, crec. Es fotut però es així.

Anònim ha dit...

Però després de tants comentaris, els Trull and company encara no diuen res? Que no llegeixen aquest blog?
I pel que fa a això que comenteu dels jubilats... Jo diria que no tots són tan beneits. N'hi ha que tenen força criteri i no voten només pel càrrec de la persona. En canvi, n'hi ha de més joves que...

Anònim ha dit...

Algú a dit que és una oposició seria, no? Parlem de l’antena? Jo crec que aquest serà el tema clau en aquestes eleccions i que els independents perdran vots. (i que consti que jo no he votat mai als trull & company)

Anònim ha dit...

Undostres,potser tens raó amb lo de l'antena. Però jo crec que aquí passa una cosa. A vilanova, i al meu parer per sort, som una població relativament petita. On sempre són els mateixos els que realitzen les activitats del poble, i amb això no dic que siguin pocs els que ho fan.

M'explico, crec que la gran majoria de gent està ficada en alguna organització del poble, o realitza alguna activitat del poble. I com passa a tot arreu, estem acostumats a especialitzar-nos en les coses. O siugi, aquells que estan ficats a l'associació de dones realitzen i ofereixen un tipus d'activitats,i aquestes varien però sempre dins unes característiques,faran manualitats, faran punta al coixí,... Els que estan ficats a les sardanes en realitzen un altre tipus,que no son exclusivament sardanes, varien, fan teatre, caramelles,... però totes tenen unes característiques comuns. I així podriem anar anomenant totes les organitzacions del poble, des dels quintos, que cada any canvien, fins a la plataforma.

Aquesta última resulta que la seva activitat no gira entron l'entreteniment, com pot passar amb els jubilats, resluta que actuen a nivell de política, un camp on fins ara no s'hi havia fincat ningú. I crec que és per aquest motiu que hi pot haver una gran coinidència entre la plataforma i la llista d'independents (que, d'altra banda,encara no se sap).

La veritat és que confio que les coses no es barregin, i només espero que a Vilanova puguem gaudir de covertura així com d'un govern responsable amb i del poble.

Anònim ha dit...

Espero que surtin les llistes per a comfirmar tres sospites meues: una, CiU no presentarà cap novetat destacable 'más de lo mismo' i na fent, dos, els independens seran el Club d'Emprenyats per l'Antena, i tres el PP no gosarà a fer el ridícul com l'altra vegada.

Anònim ha dit...

Pepet, hi ha una cosa en la que no hi estic d'acord, no crec que la Plataforma actuï a nivell polític, senzillament es queixen d'una actuació de l'Ajuntament que no troben correcta. El problema és que no estem acostumats a que algú porti la contraria d'una manera ferma tant de temps. Si al final són a la llista dels Independents ho trobaré força bé. Cal gent amb empenta i aquests han demostrat no tenir por al Trull&Cía.

Anònim ha dit...

Els independents, encara que tinguin algú de l'antena no vol dir que siguin tots ells.
Obviament trobaria normal que es posessin en política ja que s'han sentit molt ningunejats pel nostre ajuntament. De totes maneres crec que hi haurà la gent de sempre barrejada.
Una cosa és l'antena i l'altra les llistes.

El trull ha fitxat algun de jove que incluo dins la llista.

Partint de la gent que vota per costum, aquells que no volen canvis i els que realment voten a consciència, l'oposició o té pelut per guanyar. Ja és llàstima la por aquesta al canvi que manifesta molta gent.

El monopoli no l'ha creat el trull, és herència del Santiago!!!! Des que ell va ser alcalde mai ha manat ningú que no siguin ells.

Anònim ha dit...

Trull&Cia Vs. Antena&Cia! El Partit del Règim contra el Partit dels Emprenyats! Qui endóna més? Benvinguts al circ de la política municipal! quanta energia desaprofitada!, si sabéssim fer les coses bé (jo la primera...)

Anònim ha dit...

Com naveguem.....

Si us plau, no escolte'm només lo que volem!! escolte-ho tot!!!

A les llistes hi haurà una mica de sorpreses...
- A CiU per algun petit canvi (buff) alguna introducció jove
- A Independents no són els de l'Antena només!!!! i ja ho veureu i una cosa no treu a l'altra com ha dit el Pepet
- I la tercera llista potser serà una sorpresa, o no! i no ho crec (gràcies als 150..oygos)

Sorpresa final 4??? (molt parlar però ja es veurà, queda poc!)

Anònim ha dit...

Ep,Anjua!Es que només es pot estar emprenyat o tenir ganes de poder per representar al teu poble?
Això més que un circ, com tu dius, de moment sembla la granja d'en Georges Orwell: tots els animals són iguals, però uns són més iguals que els altres.Ja va essent hora que algú faci desaparèixer la segona proposició! I crec que aquest algú seran els independents o no seran.
I si,com es va dient per aquí, la llista d'independents arreplega ecologistes i plataforma també - tot queda per veure encara- no serà perquè la gent que té ganes de prestar un servei a la nostra comunitat pot contar-se amb els dits de les mans?

Anònim ha dit...

Ostres! Sí, banyeta! No me n'havia adonat! Ara arribaran els bons de la pel·lícula hi ho arreglaran tot i serem feliços i aniran cars els panissos! I ja que cites Orwell, recorda que va vindre a aquest país per lluitar al costat dels "bons" i resulta que el primer que es va trobar és que se les fotien ells amb ells! Les ganes i la bona voluntat són lloables, però tots som humans i, canviant de referent literari, "l'home és un llop per a l'home..."

eixam ha dit...

Caram Anjua!!
Al poble no li calen salvadors i, penso, que els qui es presenten a la llista dels independents no hi van amb aquesta idea. Sencillament, crec que tenen una altra visió de com han de ser les coses en politica municipal i volen posar-se al servei dels que pensem com ells. No tot es blanc ni tot es negre hi ha matisos i, si els que ara governen haguessin tingut en compte als regidors de l'oposició tot estaria mes llis i no hi hauria tibantors de cap mena. Pensa que gairebé la meitat dels votants vam donar suport a la llista dels independents i durant quatre anys ens han tingut al marge. Aquest, per mi, ha sigut el pitjor error que ha comés el Joan Trull: menystenir, apartar, silenciar ....als que representen a la meitat dels votants. Espero, pel be de tots que no es torni a repetir, ni per part dels uns ni per part dels altres.
I per acabar. Qui es que, segons tu, no sap fer les coses bé? els qui tapen la boca als regidors electes o els que presenten una llista legalment i amb totes les ganes de fer un bon servei....?
Au!! Posa-ti tranquila que l'Anjua no desapareixarà i continuarà al seu lloc.

Anònim ha dit...

Uy, Anjua!quin humor més mordaç! Tot i que possiblement si li treus a l'home la seva capacitat de fabricar armes, en continuarà fent encara que sigui amb els seus propis ossos,-(el llibre "Ciutat" d'en Clifford.D.Simack ho retrata molt bé)-, crec profundament en la bondat i l'altruisme, sí que som humans, tens tota la raó. El problema és que els seus detractors ens han fet veure aquesta filosofía com a ingenua, poc realista i, el que és pitjor, avorrida.(I els llops, mig extingits, no tenen cap culpa!)
Només et diré que la gent que va cremant en els meus calders, no la hi he posada jo. Han estat castigats per aquell que no té nom i tothom s'empenya en humanitzar justament. Uy! però no ens posem tan trascendents que s'ens va l'olla i llavors s'apaga el foc.
Ah, cars no sé si aniràn els panissos però vigilem no ens quedem sense.
Un petonàs amb bona voluntat!

Anònim ha dit...

El que no entenc és aquest fanatisme Trull, però si ens ha fet passar per on ha volgut.

El vial ell mateix va dir que es faria pels seus collons, l'antena ni va consultar a ningú ni va fer cas dels centenars de firmes ( que no deien q no la volien sinó que la volien més lluny) i tantes altres.

Ell fa les coses perquè ell vol i la opinió del poble, a no se que pensin el mateix que ell, la obvia.

En teoria en una democràcia tots tenim veu, i el que està clar és que a Vilanova només té veu qui és del mateix parar que el trull. Pansava que entran gent més jove, les coses podrien canviar una mica, però quina és la meva sorpresa? Que ja es va cuidar prou de posar-hi algú que acata amb el que ell vol.

La meva conclusió és que la democràcia vilanovenca fa pixar de riure. On se's vist que s'ignori a bona part del poble. Perquè recordem que tampoc guanya per tants vots, és molta la gent que vota als altres.

El problema és que tots som massa conformistes, perquè ens està menyspreant i l'únic que fem és aguantar, el que hauriem de fer és queixar-nos més.

I els quintos, cada any enfadats amb el Trull pels diners de reis des de varies generacions encara va i alguns el voten i molts d'altres ni s'acosten a les urnes!!

Anònim ha dit...

Crec que tot això ens passa perquè estem tant acostumats que el nostre esperit crític està adormit. Despertem-nos, hi ha altres opcions, quina sort!!! No és fantàstic que poguem triar? Jo aposto per un canvi, estic fart de tanta dictadura, sino hi ha un canvi, aviat cantarem cara al sol i a damunt contents com un all perquè, es clar, no ho qüestionarem pas?

Anònim ha dit...

Veig que les coses en aquest blog estan animades!! Jo que pensaa que això no funcionaria, he de felicitar a aquells que ho han fet possible.

De fet, escric perquè crec que com molt bé ha dit algú, les coses no són blanques o negres. Pel que veig, de moment només hi ha l'opinió d'alguns que volen canviar el govern (jo també ho vull) però crec que seria més interessant que entressin en debat aquells a qui ja els hi està bé, o creuen que les coses és fan tan bé com es podrien fer.

També crec que, aquest esapi és, per als independents, una molt bona eina de propaganda electoral, i crec que en fan un bon ús, i que això també ho hem de tenir present!!

De totes formes reconec que és un gran espei per a debatre tot tipus de qüestions, i espero que els tan anomenats "Trull's & comany" el tinguin present.

Anònim ha dit...

Per cert, pel que veig per aquí, a vegades la gent s'oblida què significa guanyar unes eleccions!!! Vol dir tenir majoria per decdir i això, almenys durant els últims 4 anys, ha estat en mans de CIU!!! Quanta hipocresia que demostrem a vegades!!! D'això d'estar en desacord amb tot allò que es decideix se'n diu fer d'oposició, que per culpa de la voluntat del poble, durant els últims temps, és el que han hagut de fer els Independents, encara que els molesti tant!!!! O és que si ara entressin al poder (esperem que no)potser escoltarien les raons dels regidors de CiU???? Au, venga!!! Que tots ens coneixem!!!! Prouta hipocresia i cadascú a fer la seva feina i deixar fer la dels altres en pau!!! Per cert, sabeu que la llista dels Independnts (al final no és d'ERC)té molt a veure amb la Plataforma Anti-antena????

Anònim ha dit...

Què bé que ho has dit,Dolors, o Joanet o com et diguis...Acabes de dir que les decisions aquests últims 4 anys han estat en mans de CIU!Un altre dia xafat la llengua, pequè estic segura que a l'igual que jo, t'estimes més que les decisions les prenguin els del poble i no unes sigles anònimes com tu!
Pel que es dedueix del que dius, poc has seguit el decurs d'aquests 4 anys, perquè si no, sabries perfectament que de pals a les rodes, n'hem ficat poquíssims ja que aquesta no era la nostra intenció.En camvi, tampoc ens ha semblat correcte quedar-nos de braços plegats quan ens ha semblat que algunes coses es feien de forma inadequada.
I si guanyessim aquestes eleccions (per a fer poble i no per entrar al poder com ho faria un polític com tu),no ens rebaixarem al seu nivell negant-los hi participació en les regiduries del poble,tal com ho han estat fent ells fins ara, desgraciadament.

Anònim ha dit...

mghm

Anònim ha dit...

BONES!!!

Vull explicar que jo he viscut com el nostre "estimat vatlle", aleshores regidor de cultura, ens va ENGANYAR, INFRAVALUAR i DESPRECIÀ als quintos i apol.lónies que voliem engendrar activitats perdudes des de feia anys.
Sóc de la quinta del 1976 i sempre he somiat en tenir un VATLLE RESPETUÓS, TREVALLADOR PEL POBLE i SENCILL (Que no es pensès que el poble li perteneix, sinó que ell perteneix al poble).
Si guanya el JOAN no hem queda més remei que augurar que canvii. Pel davant et diu que SI i pel darrera t'apunyala.
M'ESTIMO ALS VILANOVINS per això tinc impotència de no poder veure un altre AJUNTAMENT!! Per sort així és la DEMOCRACIA.