Vilanova de Bellpuig - Revista satírica que surt quan pot

dilluns, 30 de juny del 2008

Operació biquini:


L'estiu i les vacances no han afectat al govern municipal que segueixen treballant a ple rendiment. En la darrera sessió plenària, es va aprovar una nova mesura, referent al vestuari estiuenc que des que es van obrir les piscines s'ha imposat a la major part dels vilanovins i vilanovines. Segons la nova ordenança municipal, les noies, d'entre 12 i 35 anys estan obligades a portar un biquini minimal dins del recinte municipal; és a dir, unes calcetes, millor sí és tanga, i un sostenidors de fil que tapin només els mugrons. Pel que fa als nois, el consistori no ha volgut ser més benevolent i ha tornat a instaurar, pels banys refrescants de l'estiu, el model slip, podent fer així, una liquidació de l'estoc de cal Joan i ca la Carmeta.

La normativa, de moment, no ha tingut una mala acollida i tan bon punt la calor s'ha apoderat de la nostra acollidora població, les piscines s'han omplert de gom a gom, i perquè no reconèixer-ho, de xixes i xixes que restaven durant l'hivern restaven amagades dins dels abrics i anoracs. I és que per alguns i algunes, la manera de complir la nova normativa, ha estat utilitzar el mateix biquini que anys enrere, encara dins d'algun calaix perdut... L'inconvenient, en aquests casos, és que sovint, apreta una miqueta més del compte, donant un estil llangonisser considerable i força incòmode. L'avantatge per contra, és que la mesura presa per l'ajuntament també contempla una rebaixa en el preu de l'entrada i una bossa de maduixetes de regal, com més tens estigui el biquini i com més paquet es marqui.

Amb totes aquestes novetats, l'equip de Lleida televisió, la Telecolla ha confirmat que divendres passarà per les piscines a realitzar el seu meravellós programa, tot i que no han especificat, de quina setmana. Aquest ja ha estat motiu de crítica per part dels membres de l'oposició, que asseguren que l'equip de Govern vol aconseguir, d'aquesta manera, recuperar la quota de pantalla que els ajuntaments convergents han anat perdent des que Esquerra Republicana presideix la diputació.

La rèplica de l'alcalde, no s'ha fet esperar, i ha hagut de reconèixer que l'interès dels periodistes no és pels cossos vilanovins, sinó per la xarxa del camp de tenis, que aquest estiu compleix 100 anys de la seva col·locació. Trull s'ha mostrat decepcionat en veure's forçat a fer aquest anunci, perquè esperava que aquesta pogués ser una sorpresa pels vilatans. A banda, ha dit Trull, la celebració d'aquest centenari hagués donat peu a un sopar popular a les piscines, activitat força desconeguda els dissabtes d'estiu al nostre poble.

20 comentaris:

Anònim ha dit...

Sembla ser que no només les dones d'aquest poble estan utilitzant algun que altre biquini de l'any passat perdut en algun calaix ... i veig que en aquests calaixos encara s'hi troba algun que altre comentari "masclista".
Anem baixant la quota d'interés, dels comentaris i de les idees: operació biquini, què pobre!

Anònim ha dit...

Doncs jo ho confeso: Ja m´estic cosint el mitjó d´hivern a l´slip (i no per marcar paquet,eh!!, sinó per la rebaixa).
Felicitats altre cop astellats!...no defalliu amb la calor.
Per altra banda, la crítica sempre és bona, però també es pot aprofitar per donar idees per futurs Blogs. És molt fàcil escriure 7 línies i acabar posant: Operació biquini,què pobre!. Au vinga, encara que com a bons Catalans sempre ens queixem, també com a bons Catalans, s´ha de donar idees....
Bona Nit Astellats!!!(Continuo cosint).

Anònim ha dit...

Doncs jo ja començo a estar cansada de tot el "políticament correcte", al final només podrem parlar com els robots amb frases curtes i insubstancials que no ofenguin a ningú.

I demano perdó a l'Associació Catalana de Robots per si es poden sentir ofesos pel meu comentari.

Anònim ha dit...

Es clar que és molt fàcil escriure 7 línies i ja està, però han estat realment 7 línies o hi podem afegir aquestes teves que al·ludeixen a les esmentades 7 línies i que sumen ... el doble?

I tampoc no hi veig cap idea nova!

Anònim ha dit...

Fa anys que no vaig a les piscines, però segons l'article astellat, encara hi ha la mateixa xarxa al camp de tennis? i encara aguanta? la veritat es que si es així te mèrit, per la xarxa, claro! je je
I per cert, encara estic vomitant de lo masclista que es l'article, no te perdó!! Jo faria tancar la pàgina web!!!

Anònim ha dit...

No sé el que enteneu per masclisme!
Doncs jo el trobo ben enginyós i creatiu.
Barrejar una mica de la política local,fer brometa ligt sobre sexes sense ofendre ningú,que més volem?
Venga que tenim uns creatius que no ens els mereixem.
A més que ens ho donen fet, sense que,a canvi els corresponguem amb els nostres comentaris més o menys a favor o a la contra.
Suposo que deu ser com ens agafi,que ens caigui bé tot l'article que ens regalen,o susciti controversia.
La mateixa que hi va haver l'any passat amb el fum,fum fum de les eleccions?
Llàstima que no aprofitem el blog per relacionar-nos, encara que sigui anonimament,però a la vegada educadament.
Per la meva part altra cop felicitats als redactors de l'astella.
Ni ha que feu el que feu,mai no tindreu la seva aprovació ni la seva simpatia.
Us recomano que aneu a la vostra al cap i a la fi us ho passeu bé així, oi?

Anònim ha dit...

" Algun que altre comentari masclista" no significa tot un text masclista! No llegim tan de pressa!
I si no hi ha una mica de controvèrsia, no hi ha, simplement. Així que algu o altre bé ha de llençar alguna pedreta ... i anònimament és més fàcil, ho reconec.

I pel que fa a que ens ho donen fet, ho trobo lògic, ja que "ells" són els autors també anònims d'aquesta creació-publicació.
O tu quan llegeixes un llibre, o quan escoltes un disc, o quan veus una pel·lícula ( que ens ho donen tot fet), vas corrent a fer o enviar els teus comentaris a favor o en contra, per a col·laborar???!!!

Anònim ha dit...

Diuen que a l'estiu tota cua viu, però deu ser fora del món internauta, perquè això està més mort que Montserrat Nebrera al PP català, per cert, a l'única província on va guanyar Nebrera va ser a Lleida!
Aquí queda, i fins un altra.

Anònim ha dit...

No sé si la Nebrera està tan morta, havent-hi anat de tant poc no m'estranyaria que encara donés batalla. I tant de bo que es retiri perquè el dia que passi al capdavant tindrà més vots que els que ha tret mai el PPC junts.

Anònim ha dit...

Jo crec que esta morta, precisament perquè al PPC estan manats des de Madrid, i allà no deixaran mai que una persona com ella mani al PPC!, es deuen pensar que es massa catalana, no se.

Anònim ha dit...

la lara...lara la ra...
hòstia, un blog de Vilanova de Bellpuig!
L'he trobat per casualitat, però un blog com aquest només podia sortir d'aquest gran poble!
No se perquè però crec que podria saber qui estar darrere d'aquests escrits...
Una abraçada molt forta quineuetes..., un anònim d'un poble veí.

Anònim ha dit...

Doncs després de la formula de la Coca-Cola, és el secret més ben guardat...

Anònim ha dit...

És un secret tan ben guardat que ningú no diu gairebé res ( igual que jo amb aquestes paraules).
Aaaah, aquella època de l'Anjúa, el banyetes o el capità enciam ...
Quina nostalgia ... tanta que no puc ni posar un punt d'exclamació ... Els records es perden en les pàgines del blog ( que rima amb "fog" on encara et perds més...).
A veure si algú es capàs de fer un resum del que s'ha escrit fins ara... a mí no em mireu, com haureu comprovat m'agrada més presumir que resumir ... però no us confongueu, m'agrada presumir, per exemple ... que els següents missatges apareixeran en compta-gotes, o no?

Anònim ha dit...

...per cert, voldria saber si l´ajuntament de Vilanova s´afegirà a la iniciativa de penjar la bandera estelada per la diada. Ja hi ha varis ajuntments que ho han confirmat. A Lleida de moment cap.
Algú farà el pas???
Per mi que no hi ha prous c.....per fer-ho

Anònim ha dit...

Home de prou c. si que ni ha .
Que no saps que el nostre ajuntament es majoritariament format per hoomes,per tan tenen els seus c.
ai,perdo ja penso que vols dir dels altres c.
Si no es tracta de no fer cas a ningu,ni de trepitjar a ningu,sols fer el xuleta o ni aixo,potser que si que sols pengin la senyera,de fet una actuacio de aquest caire tan populista, sempre li ha anat un pam de be al sr. alcalde .
casi que prefereixo aquestes actuacions que no perjudiquen a ningu i li recorden altres temps,a altres que son molt mes cares per tots.
De segur que si esta amten ho fara ,ja te la fama feta,dient que les te a planxar fins i tot jo el creuria.
Veurem,,potser els anys ens faran ser prudents.

Anònim ha dit...

Doncs jo voto perquè posin l'estelada el dia 11!!
Podríem fer una consulta no vinculant als vilanovins, no?
De fet podríem aprofitar aquesta plataforma internauta que ens ofereixen els astellats per fer la consulta.
A la pregunta, posaries l'estelada al balcó de l'ajuntament el dia 11 de setembre? si/no
Jo voto que SI!
Venga, vots SI: 1 Vots NO: 0

Anònim ha dit...

Potser més que fer una consulta perquè l'Ajuntament pengi l'estelada perquè no la penja tothom que en tingui una?
A qui interessa donar tan de protagonisme a l'Ajuntament?

Anònim ha dit...

Segurament que tothom que en tingui una i combregui, es cuidarà de penjar-la. A l'ajuntament d'aquest poble, no com a protagonista sinó com a representant de la totatlitat dels poble ( SIC), se li pot demanar o no que s'afegeixi a un acte i manifesti públicament un determinat sentiment. Com a entitat pública, ho farà o no. També l'ajuntament, al seu torn si fos el cas contrari, pot demanar o demanarà que el poble engalani els seus balcons amb la senyera el dia 11. Bé prou demana que s'engalanin els balcons per la festa major.

Anònim ha dit...

Actes lúdics

Dijous, 4 de setembre


A 2/4 de 9 del vespre, al Camp Municipal d’Esports, partit de futbol entre:

C.E. Alcampell – U.E. Vilanovenca


A les 12 de la nit, Concert a l’Esclat, amb el grup

Calavera



Divendres, 5 de setembre


A les 11 del matí, Cercavila amb la Colla de Grallers i Geganters La Guineu.

A la 1 del migdia, al pavelló Poliesportiu, ballada de sardanes amb la

Cobla Montgrins

A les 4 de la tarda, a les Piscines Municipals, divertida Festa Aquàtica amb el grup

Polièdrics

A les sis de la tarda, al Camp de Bitlles Municipal, tirada local de bitlles.

A les 8, ball de tarda amb l’Internacional Orquestra

Montgrins

A les 12 de la nit, Concert i a continuació ball amb la mateixa Orquestra del dia.

I per acabar la nit, el grup

Tremendos



Dissabte, 6 de setembre


A les 11 del matí, a la Rambla, per la mainada, jocs gegants amb monitors del grup

Tot Diver

A 2/4 de 7 de la tarda, a la Plaça Catalunya, 29è Concurs de Colles Sardanistes amb la Bellpuig Cobla

A les 8 de la tarda, al Poliesportiu, ball de tarda amb l’Orquestra

Privada

A les 12, ball de nit amb l’orquestra del dia.

A la una de la nit, espectacular exhibició de balls típics de la Polinèsia, a càrrec del

Show Polinesi

A les 2, nit jove amb

Orquestra Privada

i

Grup Mitjanit



Diumenge, 7 de setembre



A 2/4 de 11 del matí, a la Llar Municipal de la Gent Gran Campionat d’Escacs per equips de partides ràpides

A la una del migdia, a la Plaça de l’Anjua, ballada de sardanes amb la

Cobla Marina

A les 5 de la tarda, a la Rambla, divertit espectacle infantil, amb el grup

Plou i fa sol

A les 5 de la tarda, a la Llar Municipal de la Gent Gran, primera jornada del Campionat de Billar intermunicipal entre els equips

Vilanova – Golmés

A les 6 de la tarda, al Camp Municipal d’Esports, entretingut partit de futbol

U.E Vilanovenca – Ex jugadors U.E. Vilanovenca

A les 6 de la tarda, al Poliesportiu, concert amb la

Orquestra Marina

A les 8 de la tarda, sessió llarga de ball amb la mateixa Orquestra.

A les 11 de la nit, a la Rambla,

Espectacular castell de focs d’artifici



Dilluns, 8 de setembre



Durant tot el dia per la mainada, Parc Infantil Lolín

A les 8 de la tarda, al Poliesportiu, ball de fi de festa amb el Grup

Top Music’s



Dijous, 11 de setembre

Diada Nacional de Catalunya

A les 8 de la tarda, al Poliesportiu, Lectura del manifest, i a continuació, ballets populars amb l’esbart dansaire local.



Exposició d’olis de Montse Cots

i quadres de punt de creu de Núria Sanfeliu

Tots els dies de la Festa Major, a la Sala del Jovent de l’Ajuntament.

Horari: de 1 a 2 del migdia i de 7 a 8 de la tarda.



Concurs Fotogràfic

Convocatòria del VI Concurs fotogràfic de la Festa Major



El motiu de les fotografies ha d’estar obligatòriament relacionat amb Vilanova de Bellpuig. No necessàriament amb motius de la Festa Major.

Les fotografies i negatius restaran a disposició de l’organització, que podrà utilitzar-les per exposicions o qualsevol altre finalitat sense cap mena d’indemnització a l’autor.

La mida de les fotografies ha d’ésser 15X20 cm.

Es poden presentar un màxim de 5 fotografies per concursant.

Les fotografies s’han de presentar a la Secretaria de l’Ajuntament els dies 15 i 16 de setembre, en horari d’oficina.

S’estableixen 2 premis, un segon de 60 €, i un primer de 120 €, que seran lliurats el dia 5 d’octubre en el decurs de l’aplec de Sardanes.

CONCLUSIÓ. COM CADA ANY TENIM UNA FESTA MAJOR D´ALLÓ MÉS "ORIGINAL" I "VARIADA". UNA PREGUNTA: TAN POCA IMAGINACIÓ HI HA PE FER UNA COSA UNA MICA DIFERENT???....


















Notes:

Es prega a tots els veïns que engalanin els balcons.
Reservat el dret de modificació de l’horari per causa major.
Venda de llotges a la secretaria de l’Ajuntament els dies 1 i 2 de setembre en horari d’oficina.

Anònim ha dit...

Bueno, val més això que rés!!!.Aquest estiu jo no he anat a cap de les Festes Majors que s´han fet per les Terres de Ponent, i la veritat és que tampoc les he trobades a faltar, suposo que és perquè cada any són el mateix. Sóc dels que pensa que una de les solucions seria poder tirar d´hemeroteca i segur que ens surten actes que es van fer en anys anteriors, que estaria bé recupera, com ara: Qui no s´en recorda d´un any, en que part del consistori es va posar a repartir Sangria des d´una carreta, el repartiment de "Ron Cremat",Els jocs de cucanya infantils,els sopars populars del jovent (organitzats pel Xavi de la peña),etc...Per cert, passeu tots molt bona Festa Major, jo per no perdre el fil d´aquest Estiu...